AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Výroba: -písek mokrý a sušený sklářský -písek mokrý a sušený slévárenský -písek křemičitá moučka -písek technický a stavební -jíl. Sklopísek Střeleč a.s.: -těžba a úprava sklářských, slévárenských, technických a stavebních písků mokrou i suchou cestou, výrobce mletého křemene a jílů.

Kovo MUSIL Velkoobchod, maloobchod: -hutní materiál -sortiment pro instalatéry, truhláře, automechaniky, autoklempíře, autolakýrníky, stavbaře, zahrádkáře, zemědělce... Zámečnictví, práce: -řezání -stříhání -vrtání -soustružení -frézování vertikální i horizontální -bodování -lisování -ohýbání trubek -ohýbání ...

Velkoobchod, prodej: - jednostranné lepící pásky - oboustranné lepící pásky - tvarové pásky a výseky

Prodej: - palubky - podlahovky - plotovky - brikety.

Zemědělství, prodej: - pěstování obilí a jiných kulturních plodin. Výroba: - pilařská a impregnace dřeva - dřevěné obaly včetně palet - zboží z plastů - ostatní velkoobchod.

Zemědělské družstvo: * Výroba, prodej, služby: - Zemědělská - rostlinná: obiloviny, řepka, cukrovka, pícniny, zelenina - celer, zelí, kapusta, květák - živočišná: výkrm skotu, prasat, produkce mléka * Prodej PHM. * Opravy zemědělské techniky * Zemědělské práce: - lisování slámy a sena do velkoobjemových balíků * Kravín: - ...

Prodej: -uhlí, koksu a palivového dřeva. Výkup: -kovový odpad.

Zikeš - Provazy Výroba provazů a lan

Regranulace termoplastů. Prodej: - regranuláty - drtě - barevné koncentráty - různé druhy aditiv Výkup průmyslových plastových odpadů.

Dřevovýroba: -tlaková impregnace -palisády -kůly -prkna, trámy -hřiště, truhlíky, ploty -dřevitý odpad.

Pila a střechy František Zubr – pila nabízí dřevo práce a dřevo prodej a v nabídce najdete lišty, palubky, plotovky, prkna, trámy, hranoly, latě, stavební řezivo, truhlářské řezivo a další. Střechy Zubr pro Vás zajistí kompletní střešní práce.

Klempířství: - rekonstrukce střech. Montáž: - vzduchotechnika - klimatizace. Práce: - klempířské - stavební - tesařské - pokládání - šindel Bramac - zámečnické. Kovovýroba. - výroba kontejnerů Prodej, montáž: - plechy -l akované, plastované. Nástrojárna - výroba: - nástroje pro lisy.

Prodej, maloobchod: -barvy -laky -stavební a bazénová chemie -potřeby pro malíře.

Výroba: - pletené a plátěné šňůry a provazy - tažná autolana - motouzy - prádelní šňůry - švihadla - provazové žebříky - houpací sítě - dětská šplhací lana - zemědělské provazy - zakázková práce.

Instalace: -voda -topení -plyn. Práce: -instalatérské. Výroba zámků a kování. Výroba technických plynů.

Velkoobchod, prodej: - pigmentové pasty, barvy - dávkovací a míchací zařízení - testování barev pro potřeby tónování

Výroba: -plastových profilů pro stavebnictví se zaměření se zaměřením na obklady a dlažby včetně potřebných plastových doplňků -technických plastových profilů podle požadavků zákazníka -prodej kovových lišt pro obklady a dlažby (hliník, mosaz, nerez) včetně balkonových profilů.

Velkoobchod, prodej: -barvy -laky -tmely -malířské potřeby

BARVY-LAKY VESKO PLUS Centrum pro řemeslnky. Velkoobchodní sklad barev. Velkoobchod, prodej: -barvy -laky a tmely -sortiment DÜFA -lakýrnické nářadí -brusivo. Služby: -míchání akrylátových autolaků -míchání interiérových a fasádních barev -výrazné slevy pro stálé zákazníky -rozvoz větších zakázek v ceně. ...

Betonárka Lukavec Firma Petr Charvát - betonárka Lukavec zajišťuje již od roku 1992 veškeré činosti spojené s výrobou betonových směsí a s tím spojených činností jako jsou: - výroba, rozvoz a ukládání betonových směsí - prodej písku a drtě - poradenství v oblasti technologie betonu - stabilně vysokou kvalitu založenou na standartu ...

Vyroba: -hladké korunkové uzávěry. Dodávky: -vysoce kvalitní plastové uzávěry na PET lahve. Vhodné též pro farmacii a kosmetiku.

Projekce - vytápění, plyn, vzduchotechnika Průkazy energetické náročnosti budov Energeické audity, poradenství, posudky Montáže vytápění v rodinných domech

Výroba: -zemědělská. Rostlinná výroba -obiloviny,řepka olejka,mák luštěniny,brambory, loupané brambory (vakuově balené po 10Kg) Živočišná výroba -chov skotu a prasat -mléko Distibuce olejů a maziv značka AGIP Výroba opotřebitelných dílců zemědělských strojů na přípravu půdy a sklizeň cukrové řepy (cukrovky) Stanice technické ...

Práce: -tesařské. -truhlářské. -pokrývačské. Stavby ze dřeva: -dřevostavby. -roubenky. Výroba: -nábytek. -dřevěné schody. -dřevěné dveře.