AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Zakázková výroba - kovovýroba - brány, branky, oplocení - zábradlí - svařování plastů - stavební zámečnictví - schodiště - ocelové konstrukce

Obchod pro kutily a truhláře. Prodej: - truhlářské potřeby - nábytkové kování - stavební kování - bytové doplňky - nástroje - železářský sortiment - plošný materiál - dveře - lepidla, chemie.

Prodej stavebního materiálu. Tesařské práce. Zakázková výroba Pila - zpracování dřeva.

Projekce, realizace, instalace: -ústřední topení -plyn -voda -kanalizace -instalatérské práce -výroba technických plynů -architektonické a inženýrské činnosti.

Obchod se dřevem. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -dřevo -suché řezivo -truhlářské řezivo -řezivo-listnaté, jehličnaté. Výroba: -pilařská a impregnace dřeva -stavebně truhlářská -tesařská.

Výroba: -proplétané šňůry oděvní a technické -proplétaná lana -štípač třísek -vodítka na psy* -provazové žebříky -knoty.

Autobarvy Míchání a výroba barev: - mícháme barvy na auta - hladké barvy, metalízy a perletě - plnění spreje - mícháme barvy na kov a dřevo, dekorativní, na střechy, fasádní, beton a lehké kovy, plasty a jiné - prodej nástřiků na spodky aut a jiné - vše pro autolakýrníky - pistole atd. - míchání barev na počkání.

Distribuce PHM a provozování čerpacích stanic: - zboží přepravováno v moderních vícekomorových cisternách se zpětným jímáním par, které splňují normy dle ADR - cisterny jsou vybaveny elektronickými počitadly s teplotní kompenzací. Čerpací stanice: - Smidary u Nového Bydžova - Speciál 91, Natural 91, Natural 95, Diesel - mycí box, ...

- výroba palet dřevěných, pořez kulatiny, prodej palivového dřeva

Oldřich Fridrich - Pilařská výroba: -zpracování dřevní suroviny -jednoduchý i dvojitý prořez kulatiny (do průměru 35 cm a délky 8 m) -omítnutí na omítačce prken, latí, fošen do šířky 32 cm, tloušťky 8 cm a délky 6 m -na objednávku - výroba řeziva dle požadovaného množství a rozměru Zpracování dřeva na strojích: -rámová pila ...

Tesařství. Práce: - tesařské. Prodej: - řeziva (prkna, fošny, hranoly, trámy) - palivové dřevo metrové i rozřezané k okamžitému použití. Chaty na klíč: - tesařské práce - roubené stavby - prodej palubek a stavebního řeziva.

Přímý prodejce firmy COLORLAK, CHEMOLAK, FEIDAL, KWASNY, BARVY-LAKY PRAHA, XYLADECOR a jiné. Prodej: - barvy - laky - spreje - lepidla - ředidla. Maloobchod s barvami a potřebami pro kutily. Velkoobchod s nátěrovými hmotami.

-PILAŘSKÁ VÝROBA -PRODEJ STAVEBNÍHO A TRUHLÁŘSKÉHO ŘEZIVA -SUŠENÍ ŘEZIVA -TESAŘSTVÍ -ZAKÁZKOVÉ TRUHLÁŘSTVÍ

-Projekční činnost -Reprografické služby -Realizace staveb -Výroba rozvaděčů -Energetické stavby -Obchodní a servisní činnost

Činnost: - Bezpečnostní systém proti pádu osob z výšek - výroba plachet (autoplachty) - střešní povlakové krytiny - izolace spodních částí staveb - sklolaminátové konstrukce.

Distribuce textilních pomocných přípravků (TPP) firmy HENKEL KGaA, Düsseldorf

Výroba, dodávka, prodej: - stavební a truhlářské řezivo - latě, fošny, hranoly, prkna, střešní vazby - řezivo - eurohranoly - palubky - podlahovky - plošný materiál - podlážky pod trubkové lešení - podlážky pro HAKI lešení... Sklad: -Na Valech 55101 Jaroměř -tel: 491810088 -fax: 491810088.

Výroba, zpracování, vývoj: - díly a polotovary z technických plastů Polotovary plastů: - Polyamid APA 6 - Polyprophylen PP - Polyethylen PE 300, 500, 1000 - Polyoxyomethylen POM - Polyethylen PET - Teflon PTFE - Polycarbonát - Polyvinilchlorid PVC - PEEK Hotové výrobky: - dopravníkové válečky - plastové mříže ...

Prodej, stavebniny: -stavební materiál -obklady -dlažby -zdící materiál -okna -dveře -střešní krytiny -zdravotní, odpadní keramiku -maltové směsi -dřevo -hutní materiál -lepenky a izolace všech druhů. Služby: -poskytujeme dopravu zakoupeného mateirálu.

Maloobchod, prodej: - domácí potřeby - sklo, porcelán - kuchyňské potřeby - železářství.

Zámečnictví: - zámečnické práce - zakázková výroba - prodej hutních materiálů - obrábění kovů.

- tesařské práce: - vazby, pergoly, altány apod. truhlářské práce - dveře, okna, schody, zakázková výroba pokrývačské práce - Bramac, KM Beta, Tondach, IKO Pila: - výroba a prodej stavebního řeziva (trámy, prkna, latě, fošny) sádrokartony, drobné zednické práce a opravy

Vodovody a kanalizace. - zajišťuje dodávky pitné vody a odvádění vod odpadních včetně jejich čištění - dále nabízí veškeré služby v oborech vodárenství, včetně projektů a inženýringu jak pro organizace, tak pro občany Poruchová služba: -tel.:491419222.