AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Prodej: - dřevěné pelety - dřevěné brikety

Prodej a distribuce: - autochemie - autopříslušenství - autodoplňky - paliva - asfalty - asfaltové výrobky - oleje - maziva.

Energetika - vytápění - dodávka tepla.

-Montáž, servis, údržba i oprava strojů a zařízení používaných převážně v automobilovém průmyslu. - Zajišťujeme kontrolu, výměny a čištění poškozených dílů. -Opravujeme mechanické části strojů, pneumatické systémy. -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů

Distribuce: -polypropylenové, polyethylenové konstrukční plasty

Velkoobchod, maloobchod: - plastové, kameninové, betonové, litinové potrubí a tvarovky - čistírny odpadních vod (ČOV) - septiky - vodoměrné a betonové šachty - skruže - zámková dlažba.

Lom, kamenolom, výroba: - lomový kámen - stavební kámen - dlažební kostky - štípaný obklad - řezaná dlažba - výrobky ze štípaného čediče Sídlo společnosti: Zborovská 519 471 14 Kamenický Šenov

VÝROBA, MONTÁŽ: - manipulační a skladová technika - ocelové konstrukce - dálkově ovládané elektrické pojezdové brány a vratová technika PRÁCE: - MIG/TIG svařování - řezání pásovou pilou - bodové svařování - ohýbání a stříhání plechů - závitování - frézování, soustružení - vrtání VELKOOBCHOD: Hutní materiál: - plechy: - ...

Pila. Výroba: - typické i atypické palety - dřevěné bedny a obaly - zakládací klíny - vypínací hranoly - stavební řezivo - prkna, latě, hranoly, fošny, trámy. Pořez kulatiny na pásové pile. Truhlářství, truhlářské práce. Podlahářství, podlahářské práce.

Výroba, výkup, nákup, prodej: - nové i použité dřevěné palety, europalety - světlé, tmavé, Düsseldorf, BIGBAG, CP-1, CP-3, CP-9 - atypické palety. Dřevosklad. Prodej: - stavební řezivo - truhlářské řezivo - palivové dřevo.

Hostinská činnost: - restaurace, hostinec: - teplá i studená jídla - alkoholické a nealkoholické nápoje. Distribuce: - propan butanové lahve.

Prodej: -autolaky -nátěry na dřevo -fasádní a interiérové barvy.

Pila. Hranoly, truhlářské a stavební řezivo.

Truhlářství -truhlářské práce -okna -dveře -schody -pergoly Stavební truhlářství

Firma se zabývá: -Výkup barevných kovů včetně jejich slitin a rafinací: Fe, Cu, Al, Zn a jiné -Odvoz kovových odpadů vlastními dopravními prostředky. -Přistavení kontejnerů na kovové odpady. -Rozvoz sypkých materiálů (písek, štěrk, uhlí). -Nákup a prodej paliv, hnědého uhlí a palivového dřeva. -Pronájem kontejnerů na odpad.

Výroba a servis - trezory Prodej - uhlí, brikety - písky, drtě - stavebniny - hobby nářadí a nástroje - hobby materiál (šrouby, vruty...) Služby - doprava sypkých materiálů

Výroba - dřevo - výrobky ze dřeva Truhlářské práce Sklenářské práce Výroba - užitkové sklo

Silikonové hydrofobizace pro ochranu staveb, zpevňovače kamene, přípravky pro restaurátory, ekologické nátěrové hmoty na kov, beton a dřevo, fasádní nátěry, hydroizolační stěrky, protiradonové stěrky, tmely, sanace vlhkého zdiva.

Prodej a rozvoz palivového dřeva za nejnižší ceny. Připravíme vám dřevo dle vašeho výběru, délky, štípané. Doprava zdarma!

Výroba, prodej: - dřevěné podélně rýhované a hladkých tyče, hůlky a paličky.

Výroba: -plsti -vpichované plsti -technické textilie -tkané a vpichované plstěnce -síta -technická sukna -geotextilie -klasické vlněné plsti -filtrační materiály -polypropylenové, POP střiže.

Výroba a montáž dřevěných vazníků se styčníkovými deskami systémem firmy MiTEK Industries Ltd., který umožňuje použití vazníků až do rozpětí 30 m bez podpory. Zajišťujeme: - výrobu střešních příhradových konstrukcí - impregnaci dřeva proti plísním, houbám a dřevokaznému hmyzu - dodávku materiálu pro montáž montáž střešních konstrukcí ...