AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Zinková slévárna. Výroba: -automobilové součástky ze zinkové slitiny

Prodej - dřevo Výroba - řezivo Těžba dřeva Lesnictví Zemědělství Myslivost Včelařství

Výroba, prodej: - tlusté hliníkové plechy - lisované kotouče - tvarované plechy - obaly pro másla, tuky a tvarohy - obaly pro čokoládovny - blistrové fólie - víčkové fólie - víčka pro jogurty a sýry - tabákové fólie - obaly pro balení sypkých materiálů - alobal - obaly pro tavené sýry včetně odtrhávací pásky - hliníkové ...

Smluvní partner Severomoravské plynárenské a.s. (SMP) pro okres Bruntál. Montáže plynovodů. Plynovodní přípojky. Plynoinstalace. Topoinstalace. Vodoinstalace. Výstavba: - vodovody - kanalizace. Revize. Dodávka a montáž: - plynospotřebiče. Zemní práce.

Prodej: - dřevařské výrobky - stavební řezivo - prkna, střešní latě, hranoly, fošny, krovy na míru - palubky a podlahovky, OSB desky - truhlářské řezivo - lepené hranoly - KVH, BSH, EUROhranoly - palivo - palivové dřevo, brikety, pelety - plovoucí dřevěné a laminátové podlahy.

Výroba a prodej gabionových komponentů. Zámečnictví. Výroba technologických zařízení a linek. Prodej a servis výpočetní techniky.

Výroba, prodej: - gabionové sítě - gabionové komponenty.

Pila. Výroba: - EURo palety i jiné druhy palet od standardních až po netradiční, dle přání zákazníka - paletové přířezy. - stavební řezivo - dřevěné obaly. Pořez kulatiny. Prodej: - palivové dříví, dřevo..

Elektrárna. Nákup, rozvod, prodej: - elektrická energie. Údržba, opravy, rekonstrukce, modernizace: - energetická zařízení. Oblastní provozní středisko, rozvodna: - Krnov, Brantická 18 - tel.:554614556, 554614367. Hlášení poruch, obchodní záležitosti: - tel.:840114115.

Čerpací stanice. Prodej: - pohonné hmoty - autopotřeby.

Pila.Pilařská výroba. Dřevovýroba: - dřevěné palety - řezivo.

Výroba a prodej: - dřevní štěpka. Nákup, prodej: - piliny. Autoservis, autoopravna, motoopravna: - 79395 Město Albrechtice, Osvobození 491/18.

Lesnictví. Těžba dřeva. Nákup a prodej: - surové dřevo. Zprostředkování - nákup, výkup: - lesy, lesní pozemky. Prodej: - palivové dřevo. Přeprava, doprava dřeva.

Prodej: - permanentní magnety: - feritové magnety i na bázi neodymu - magnety v plastu. Pořez a prodej řeziva Výroba: - střešní konstrukce - řezivo.

Prodej: - bio palivo - bioplynová stanice Bohušov.

Zemní práce: - protlačování zemních protlaků - bagry: - UDS, CASE, KOMATSU, ORESTAIN, UNC - nákladní automobily. Výroba a distribuce: - beton (certifikováno) - prodej písku, štěrku, zemin - tel.: 603165248. Prodej: - drogerie - pracovní oděvy a pomůcky - prodejna: - Vrbno pod Pradědem, Bezručova 109 - tel.: ...

Výroba, prodej: - řezivo: - latě - fošny - hranoly.

Prodej: - laky na dřevo, kov, podlahy - olej na dřevo. Dřevěné podlahy.

Již více než 15 let speciálních chemii Tenzi profesionál. Tyto moderní super koncentráty a koncentráty pro čištění různých druhů povrchů, materiálů, vybavení a zařízení. Zaměřujeme se na vývoj našich produktů. Provádíme neustálý vývoj a výzkum specializovaných formulací s nejvyšší účinností. Průmyslová chemie Tenzi profesionál se řad do ...

Zámečnická a strojírenská výroba: - kovové ploty - mříže - grily - brány - zábradlí - kovové komponenty.

Společnost je certifikovaná dle ČSN EN ISO 9001-2001. Válcované polotovary z hliníku a jeho slitin: - plechy o tloušťce 0, 32 - 6 mm - desky o tloušťce 7 - 270 mm - tvarované plechy KOB - lakované plechy, pásy - kotouče. Lisované kruhové tyče ze slitin hliníku. Řezání plechů, desek a tyčí. Tvarové řezání vodním paprskem. - dělení ...