AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Provozovna. Pila. Výroba, prodej: - stavební a truhlářské řezivo - palety, bedny, lišty atd. - palivové dřevo.

Pila. Prodej: - sušené a vzduchosuché řezivo pro truhláře, stolaře a stavebníky. Zpracování kvalitní kulatiny - dub DB, buk BK, jasan JS, javor JV, jilm JLM, borovice BO, smrk SM, modřín MD, douglaska, vejmutovka, olše, lípa, bříza, třešeň, habr, akát.

Prodej - technické plyny Prodej - kotle Vodoinstalační práce v budovách

Pila Palkovice. Návrhy, zakázková výroba: - krovy. Práce: - hoblování a impregnace dřeva, střešních latí a palubek - broušení - pily, kotouče a nože.

Výroba: -zakázková výroba z ušlechtilé oceli nerezové oceli -nerez konzole (držáky na stožáry, nášlapné rošty) -nerez zábradlí interiérové, exteriérové

Čerpací stanice. Prodej: - nafta, pohonné hmoty.

Čerpací stanice PHM. Prodej: - pohonné hmoty, benzín, nafta - motorové oleje.

Nákup, prodej: - kulatina - palivové dřevo. Těžba, přibližování, pořez dřeva. Přeprava dřevní hmoty. Výstavba: - dřevostavby - roubenky, dřevěné sruby.

Velkoobchod, prodej: - hutní materiál: - bezešvé a svařované trubky - pozinkované, nerezové a černé plechy - profily, tyče - uhelníky.

Prodej ekopaliv: - palivové dříví - dřevní brikety - pelety Spediční služby Vnitrostátní a mezinárodní doprava - do 3, 5 t

Stolařství, stolařská výroba, dřevovýroba, truhlářství. Dýhování plošného materiálu. Prodej dýh. Kuchyňská dvířka. Dýhované obložkové zárubně a dveře.

Inženýrská činnost - koksárenské baterie včetně strojní a chemické části koksoven, pánvově pece, kontilití a jiné hutní a průmyslové provozy Zpracování dřeva výroba - hranoly - palety dle požadavku a jiný dřevěný podkladový a obalový materiál - prkna - pořezy kulatin Montáž - ocelové ...

Výhradní zastoupení firmy PORTAS,odborný závod PORTAS. Renovace,oprava: -dveře,zárubně,rámy -schodiště,schody -kuchyně. Povrchová úprava: -umělohmotný povrch -originální desing,barvy. Další internetová adresa: -www.portas.de

Maloobchod, prodej: - kotevní a spojovací technika, spojovací materiál - technická chemie, chemické kotvení (speciální lepidlo) nářadí, nástroje - hutní materiál včetně barevných kovů - elektrické ruční nářadí - povrchové úpravy kovů. drobné slévárenské odlitky - rošty, roštnice kamnářské pláty - plotny a j. . nastřel. technika, ...

Výroba: - průmyslové odsávače a ventilátory - komponenty z plechu - briketovací lisy - materiál pro hromosvody. Velkoobchod, prodej: - elektroinstalační materiál, elektromateriál - svítidla - hutní materiál.

Výroba beden, sedel, palet, stavebního řeziva atd...

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské ...

Výroba: - stolařství - truhlářství - nábytek - lamino, masiv - kuchyňské linky - vestavěné skříně, obývací stěny - kancelářský nábytek - dřevěná schodiště, dřevěné schody, zábradlí, dřevěné obklady - dveře vchodové, vstupní, exteriérové.

Velkoobchod, distribuce, prodej: - ložiska, gufera - upínací pouzdra - ložiskové domky, pojistné matice, podložky, kuličky, válečky a jehly.

Prodej: - brikety - peletky - palivové dříví.

Výroba: -speciální keramiky pro tavení křemíku. -forem (formy) pro odlévání křemíkových polotovarů pro solární panely.

Výroba, prodej: - plechy - rošty - lemovací profily.

Prodej: - luxusní parfémy - netkané textílie - mulčovací textilie zabraňující růstu plevele - krycí textilie chráníci před mrazem a škůdci - různé gramáže a barvy - potřeby pro zahrádkáře - netkané textílie na ochranu záhonů.

Prodej výrobků Třineckých železáren: - kontislitky - bloky - bramy - sochory - železniční kolejnice širokopatní, výhybkové kolejnice, tramvajové kolejnice, kolejnice pro důlní a polní dráhy, lišta kolejové brzdy - komponenty pro kolejový svršek (podkladnice, kluzné profily, svěrky, spojky) - úhelníky rovnoramenné.