AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Výroba a prodej kompozitních materiálů: -epoxidové systémy pro všechny druhy laminačních technik. Prodej tkanin určených pro laminování: -uhlíkové a aramidové tkaniny a jejich hybridy -skelné tkaniny -aluminizované tkaniny -diolenové a strahávací tkaniny -rovingy -sendvičové materiály.

Prodej přírodního kamene s vodorovným povrchem. Dodávka obklad, dlažeb a zdiva. Firma také zajišťuje zemní a výkopové práce.

Veškeré zemní a výkopové práce, demolice. Odvoz a uložení sutě, zeminy, betonu, terénní úpravy, autodoprava. Nákladní a kontejnerová doprava, velkoobjemové přesuny zeminy, kameniva a jiné. Prodej písku, štěrku. Strojní pokládka krajnic.

Společnost VALLATE energy s.r.o. se sídlem v Olomouci se zabývá zpracováním a prodejem dřeva. Naše výrobní provozovna sídlí v Lomnici u Rýmařova. Součástí naší nabídky pro malo i velkoodběratele je měkké i tvrdé dřevo, které dále zpracováváme. Nabízíme - dřevotřísku, OSB, MFP panely a MDF, konstrukční hranoly KVH, BSH, dále kulatinu a také ...

Firma prodává kvalitní hliníkové pergoly české výroby. Za nejvýhodnější cenu na trhy také dodává hliníkové ploty, garážová stání, zahradní altány, přístřešky, zastínění. Zdarma zpracujeme nezávaznou cenovou nabídku.

Vlastimil Ambroz zajišťuje pilařskou výrobu.

Společnost RONATECH, s.r.o. zajišťuje výrobu granulátů a plastové drtě, výkup plastů z průmyslového odpadu.

Pila, výroba, prodej: - stolařské stavební řezivo - vazby střech na zakázku - dřevo na krovy, schodiště a pergoly - palivové dřevo.

Kovovýroba, zámečnictví, výroba z plastů, realizace prodejen na klíč.

Provádíme zateplení budov a panelových domů, čištění řas a plísní ze zateplených fasád, ochranné nátěry, antigraffiti. Mícháme probarvené omítky a barvy. Prodáváme sanace zdiva, fasádní nátěry KEIM a systémy i produkty KEIM, Visco, Baumit, Profi baustoffe, Wurth, Topstone, Quick-mix, Tubag.

Firma PRONAR s.r.o. v Olomouci se zaměřuje na prodej veškerého příslušenství nejen pro strojírenské nebo stavební firmy, ale také pro živnostníky a soukromé osoby. V našem e-shopu si vyberete ruční elektrické nářadí a nástroje, brusivo, měřidla, diamantové nástroje nebo frézy. Velkoobchod, maloobchod, dodávka, e-shop, internetový prodej: - ...

Společnost Dodee s.r.o. zajišťuje výrobu plastových komponentů, a pomůcky pro podporu prodeje

Prodej, servis: - parní generátory - parní kotle - teplovodní a horkovodní průmyslové kotle - úpravny vody - dávkovací čerpadla Dodávka: - chemikálie pro odvápnění a úpravu vody pro provoz tepelných výměníků a kotlů.

Společnost Lombard řezivo s.r.o. je primárně výrobcem a prodejcem vysoce kvalitního truhlářského řeziva, dále vyrábíme omítané dubové řezivo pro výrobu podlah a parket, palivové dřevo.

W.A.N. Solution s.r.o. se zaměřuje na audit dodavatelů zemního plynu a elektřiny a na optimalizaci distribučních sazeb.

Michal Kopečný se zaměřuje na dodávku a montáž zvonů včetně elektrických pohonů a na renovace zvonové stolice.

Železářství. Prodej: - spojovací materiál - hutní materiál - kotevní technika, brusivo, svařovací materiál - ruční a elektrické nářadí od renomovaných výrobců - ochranné pomůcky, pracovní oděvy a obuv - lamino - pracovní desky.

Autoslužby. Distribuce materiálů pro povrchovou úpravu dřeva a kovu.

Tesařství, pokrývačství, klempířství, pilařská výroba.

Firma se zabývá prodejem profesionální chemie do opravárenství v oblasti průmyslu a automobilového průmyslu. Výhradní zástupce chemie pro výrobu, údržbu a automobilové opravárenství značek AKEMI, AFIN a CATALFER v ČR, na Slovensku a v Maďarsku.

Prodej, eshop - stavební: - stavebniny, materiály - izolační, fasádní materiály - zdivo - střešní krytiny - stavební lepidla, omítkoviny - sádrokarton - obklady, dlažby - sanitární keramika - nářadí - barvy - interiérové, venkovní dveře.

Prodej plastických hmot pro stavebnictví, reklamu a průmysl. Stavebnictví: - sortiment plastových materiálů a příslušenství pro fasádní a balkonové obklady – zastřešení – prosklení – interiér – výrobu oken a dveří – protihlukové stěny. Reklama: Sortiment plastových materiálů a příslušenství pro světelnou reklamu – sítotisk a digitální tisk – ...

Výroba, dodávka, distribuce: - elektrická energie. Poruchy: tel.: 840 850 860

Inženýrská kancelář Honig engeneering se sídlem v Lipince v okrese Olomouc se orientuje na projekční práce v průmyslové a energetické oblasti a dále na teplárenská zařízení, měření a regegulaci. Dále se zabýváme strojní technologií, kogeneračními jednotkami, obnovitelnými zdroji, bioelektrárnami, bioelektrárnami a bioteplárnami a v neposlední ...

Neověřeno Prodej: -drogerie -barvy -laky.