AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Prodej, hutní materiál: - ocel, hliník - nerez.

Firma Hutní materiál Fojtů Zdeněk je velkoobchod a také maloobchod, ve kterém si vyberete z širokého sortimentu hutního materiálu, železa, plechů, střešních krytin a trubek. Také provádíme řezání železa včetně dopravy materiálu. Veškeré služby poskytneme v Přerově a jeho blízkém okolí. Kvalitní hutní materiál: velkoobchod, maloobchod a ...

Poskytování energetického poradenství. Firma je jednou z největších zprostředkovatelských a poradenských společností na českém trhu.

Výroba, dodávka: - válečky, prvky dopravníků - akumulačních dopravních systémů - systémů skladovacích - těžké nosné válečky, nosné válečky pásových dopravníků - bubnové motory - hnací bubny - brzdící nosné válečky - dopravní kladičky a další.

Prodej, rozvoz: - palivové dřevo, dříví - EKObrikety.

Prodej: - stavebniny, stavební materiál, řezivo, železo, písek, štěrk, řemeslnické potřeby, nářadí, barvy, spojovací materiál, elektromateriál, žebříky, brikety. Půjčovna nářadí, lešení. Přistavení kontejnerů na odvoz odpadu. Doprava.

Energetický audit, posudek, průkaz, štítek Znalecký posudek - ocenění nemovitostí Posouzení a příčiny vad staveb Projekční činnost v oblasti pozemních staveb

Prodej: - hutní materiál - plechy za studena i za tepla válcované (běžné obchodní formáty i nástřihy - specifické rozměry) - svařované profily, jekly a trubky, konstrukční (dle EN 10219) a kalibrované dle EN 10305-3(5) - otevřené válcované profily

Velkoobchod: - elektroinstalační materiál Legrand, Cablofil - systémy vypínačů, zásuvek B-Ticino - domácí telefony - nevýbušná elektrická zařízení A.T.X. Výroba: - elektrické rozvaděče NN - elektroměrové - staveništní - zásuvkové - bytové - technologické.

Služby: - autodoprava - nákladní tuzemská doprava - spedice - přeprava materiálu Prodej: - štěrk - písek - kačírek.

Výroba a prodej hydrofobní impregnace na bázi chemické nanotechnologie

Poradenství při vývoji plastových dílů a konstrukcí forem. Školení, semináře v oboru vstřikování plastů. Moldes 3D. Digimat. Prodej softwarů Moldex 3D, Digmat. Moldflow simulace. Analýzy vstřikování plastů.

Výroba tepelné energie: - výroba tepla - rozvod tepla - vodoinstalatérství - topenářství - plynoinstalace - zámečnické práce - vedení účetní a daňové evidence.

Výroba, distribuce: - prahy bukové a dubové - smrkové lišty masivní - smrkové lišty napojované - bukové a smrkové podlahové lišty - bukové parkety - madla - plotovky.

Doprava: - dřevní hmoty. Výroba: - dřevní hmoty - palivové dříví - štěpky. Prodej: - palivové dříví Pěstební činnosti v lestnictví.

Prodáváme stavební materiál, betonové výrobky, izolace, sádrokartony, hutní materiál, kamenivo, písky. Dopravu zajišťujeme auty s hydraulickou rukou.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiál - plechy (pozink, černé, trapézové, rýhované) - profily I, U - úhelníky - trubky(kompletní sortiment) - jackely - kruhová ocel, betonářská kruhová ocel) - pásovina.

Vývoj, výroba a prodej: - ocelové kontejnery - speciální výměnné nástavby na nákladní automobily - ocelové konstrukce. Pilařská výroba: - prodej stavebního řeziva - prodej truhlářského řeziva po dohodě.

Vývoj, výroba, montáž: - technické plastové výlisky pro automobilový průmysl - ventilátory pro chlazení motoru - mechanizmy, kinematika - elektrické motory - palivové systémy a SCR.

Výroba: - zakázková výroba bezešvých trubek (měď, mosaz).

- prodej stavebních materiálů - prodej písků a kameniva - vnitrostátní kamionová doprava - vytěžování sklápěcích vozidel - zajištění stavebních strojů a techniky - stavební činnost - nákladní doprava

Velkoobchod, prodej: - hutní materiál - nerezové polotovary - nerezový materiál.

Čerpací stanice. Prodej: - pohonné hmoty - oleje, maziva.

Stavební práce: - větrání domů - rekuperace. Prodej: - stavební materiál - sanační přísady - kotvící a upevňovací technika - spojovací materiál : - distanční lišty a prvky pro betonáře - prvky pro dřevokonstrukce.