AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Správa provozu a údržba zařízení na výrobu a rozvod tepla a teplé užitkové vody.

Výroba: - dřevěné podlážky a palety. Lesnické práce.

Výhradní dovozce italských dekorativních barev firmy CANDIS : - barvy interiérové - barvy fasádní - bordury

Prodej - výrobky z plastů

Zakázková výroba - výrobky z plastů bazény, izolace betonových septiků a jímek Zakázková výroba - výrobky z plastů bazény Zakázková výroba - výrobky z plastů (izolace betonových septiků a jímek)

Výroba a rozvod - tepelná energie Výstavba - inženýrské stavby Výstavba - pozemní stavby

Prodej - stavební řezivo Dřevovýrobavýroba - stavební řezivo Reklamní činnost

Opravy a údržby - motorová vozidla Opravy a údržby - motorová vozidla Maloobchod - pevná, kapalná i plynná paliva

Nákladní autodoprava - vnitrostátní a mezinárodní - do 3,5t Prodej - bazénová chemie VODNÁŘ česká výroba Prodej - sudové moravské víno Prodej - spojovací materiál Prodej - truhlíky a květníky Prodej - motorové sekačky Záruční i pozáruční servis - motorové sekačky Prodej - zahradnické potřeby a ...

-Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování technických služeb

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím Obráběčství

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

-Pronájem a půjčování věcí movitých Zámečnictví, nástrojářství

-Potrubní a pozemní doprava (vyjma železniční a silniční motorové dopravy) -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poskytování technických služeb -Činnost odborného lesního hospodáře a vyhotovování lesních hospodářských plánů a osnov -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a ...