AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Výroba chemických látek a léčiv. Meziprodukty pro farmaceutický průmysl.

Výroba: - ocelové konstrukce, podesty do tubusů pro větrné elektrárny, sila, pontony, bunkry, plošiny, potrubní systémy, atd Služby: - ukosování plechů - dělení hutního materiálu - hranění plechů - pálení výpalků Prodej hutního materiálu

internetový obchod www.noze-brousky.cz velkoobchod nožířské zboží a brusivo distributor brusiva americké firmy DMT (Diamond machining technology)

Výroba, velkoobchod, prodej: - sypké sorbenty kapalin SYTEC - sorpční – sorbční – savé materiály (sorbenty, absorbenty) pro záchyt a prevenci úniku kapalin - levné textilní sorbenty kapalin SYTEX - havarijní soupravy pro únik kapalin - vaky výbavy automobilů dle ADR - SINPACH pro odstranění zápachu a očistu povrchů ...

Prodej,oprava,servis: -laboratorní technika -laboratorní nábytek -sklo -chemikálie.

Distribuce pohonných hmot, zejména motorové nafty.

Maloobchod, prodej: -plasty. Návrh, realizace, výroba: -výrobky z termoplastů -vstřikování termoplastu od 50do250gr. -formy na plasty. -výroba zámků a kování -výroba plastových obalů.

Lisovna plastických hmot.

Výstavba: - vodovodní sítě, tlakové stanice - plynovodní sítě, regulační stanice plynu - průmyslové produktovody - domovní rozvody a stavby podobného typu.

Výstavba, rekonstrukce a opravy: - potrubní systémy - parovody, horkovody, teplovody, produktovody, plynovody - výměníkové stanice - domovní předávací stanice formou generální dodávky na klíč.

Plynostav Pardubice holding akciová společnost je jednou z nejvýznamnějších stavebně montážních firem, specializovaných na výstavbu plynovodů, ropovodů, produktovodů, horkovodů, kompresních a regulačních stanic a dalších technologických zařízení jak na území ČR, tak v zahraničí. V tuzemsku jde v daném oboru o největší technicky i odborně vybavenou ...

Velkoobchod, prodej: - hutní materiál

Prodej, výstavba: -prodej propan-butanu v lahvích ( dále jen PB lahví ), -velkoobjemové dodávky propanu a propan - butanu v autocisternách, -provozování čerpacích stanic LPG a miniplnírem PB lahví, -provozování čerpacích stanic PHM ( benzín, nafta ), -výstavba čerpacích stanic LPG a miniplníren PB lahví, včetně projektové a inženýrské ...

Firma zajišťuje: - pokrývačské práce - klempířství - zámečnictví - izolatérské práce - tesařské práce. Prodej: - izolačních pásy - nerezové komíny - střešní krytiny TONDACH - klempířské prvky - žlabové systémy - plechy.

Výroba, truhlářství, montáž : -dřevěna EURO okna a dveře - truhlářské výrobky - interiéry - barové pulty - stoly, židle - nábytek včetně návrhu - okna, dveře - dřevěné obklady včetně montáží.

Prodej - přípravky pro úpravu povrchových a koupacích vod - bakterie do jezírek, septiků a čistíren odpadních vod - biopreparáty SEKOL, BAT BEST AVAILABLE TECHNIQUES Výroba - přípravky pro úpravu povrchových a koupacích vod - bakterie do jezírek, septiků a čistíren odpadních vod - biopreparáty SEKOL, BAT BEST ...

Výkup - staré dřevo Dřevařská pila

Prodej - náhradní díly na automobily ŠKODA Autoservis Provoz - čerpací stanice LPG Odtah - automobily Zemní práce

Výroba - chemie veterinární injekce Výroba - chemie veterinární injekce

Instalace - protisluneční okenní fólie Montáž - fotovoltaické elektrárny Realizace - oplocení Sekání trávy - zakládání zahrad Lesnické práce Zemědělské služby

Prodej: -uhlí,dříví. Silniční nákladní doprava.

Prodej - dřevařské výrobky Výroba a montáž - tesařské výrobky Výroba a montáž - truhlářské výrobky