AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Prodej, maloobchod, míchání: -autolaky -fasádní barvy -interierové barvy -omítky -zateplovací systém -nářadí pro malíře -tapety -dekorativní nátěry -malby.

Společnost působí v oboru elektro energetiky. Poskytujeme kompletní záruku na dodaný systém i na jednotlivé komponenty. Služby: - v oblastech využití obnovitelné energie větru a vody - návrhy energetických koncepcí pro obnovitelné zdroje energie - energetické studie pro větší komplexy a technologické celky - zajištění financování - ...

Výroba, velkoobchod, prodej: - plastové výrobky a pryžové (gumové) výrobky: - využití pro izolace, těsnění, tlumení, ochranu - izolatéry statického náboje sloužících k odvodu statické energie - elektronické součástky. Zprostředkování obchodu a služeb.

Nabízíme prodej uhlí, písku a štěrku včetně dopravy.

Benzinová čerpací stanice ÖMV*. Beroun SEVER tel.311623587. Beroun JIH* tel.311622529. Myčka.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: Parafínové svíčky Svíčky dodáváme na území celé republiky prostřednictvím velkoobchodní distribuce, eshopu a přímím závozeň maloobchodních prodejen. Svíčky od nás naleznete v hoby řetězcích, v řetězcích s potravinářským a drogistickým zbožím. V maloobchodní síti jsou to především prodejny drogistické, prodejny s ...

Dřevovýroba, pila. Výroba: -prkna -latě -hranoly -ploty, plotové dílce. Truhlářské práce.

Prodej, nákup, těžba: - dřevo. Výroba: -palety -bedny -stavební řezivo.

Služby: -slévárna -strojírna -obrábění kovů -svařečské práce -odlitky ze šedé litiny -odlitky z tvárné litiny.

Stavebniny. Prodej: -stavební materiál na skladě i na objednávku -prodej sypkých materiálů. Nákladní doprava: -kontejnery 8t, 4t, 3t -písky sutě -rozvoz zboží autem s hydr.rukou 8t. Služby: -práce s nakladačem. Provádění staveb.

Velkoobchod, maloobchod řemeslnickými potřebami. Dovozce značek: -FRIULSIDER, OSBORN, HARBO, IRWIN, JACK, ULTRA, KNIPEX, MANNESMANN. Distributor značek: -TYROLIT, KLINGSPOR, MAKITA, METABO, NAREX, CARBORUNDUM ELECTRITE, FESTOOL. Sortiment: -brusivo -kartáče -kotevní technika -hmoždinky -vruty -šrouby -matice ...

Prodej a zpracování pásových ocelí servisním způsobem. Provozovna Olešná - okr. Rakovník.

Distribuce, prodej: -ložiska -těsnění -mazací systémy -výrobky pro přenos výkonu -lineární systémy -přístroje -optická měření, ustavování strojů -vibrační diagnostika -filtry -zabezpečovací systémy -nářadí -termovize -engineering -opravy, repasování ložisek.

Doprava: -vnitrostátní -mezinárodní -kamionová -nákladní -autobusová. Služby: -oprava motorových vozidel -mytí vozidel -celní deklarace. Prodej: -nafta. Velkoobchod: -potraviny za hotové.

Palivové dřevo a dřevo do krbu a krbových vožek. Polena, štípané, měkké, tvrdé. Prodej a pronájem štípaček na dřevo.

Vodovody a kanalizace: -ústředna tel.311547111 -úpravna vody Tmaň tel.311689879 -čistička odpadních vod Pod Lišticí tel.311623445.

Služby: -stavebniny Beroun -prodej stavebního materiálu (Porotherm, Supertherm, Hebel, Sakret, dveře, Mistral-fasádní barvy, plotové prvky Betonstar, sádrokarton atd.) -realizace staveb(rodinné domy), sanace a hydroizolace, Baurex, Dico-sil -projekty, poradenství v oblasti sanace a hydroizolace objektů.

Výroba: -prvky z umělého kamene. Stavební díly: -sloupy a překlady -balustrády -fasádní ozdobné prvky. Zahrada a domov: -fontány -zahradní nábytek -květinové truhlíky -vázy a květinové mísy -sochy a sošky -zahradní lampy -patníky.

Pila: -hranoly, prkna, fošny, střešní latě -truhlářské řezivo -vazby -pořez kulatiny -palivové krajiny.

Výroba a montáž: -krovy -vazníky -pergoly -zahradní domky dle zadání -střešní krytina -podlahy -palubky (obložení).

Keramický a betonový blok. Prodej,velkoobchod,maloobchod: -stavebniny,staviva -značková prodejna výrobků KB-blok, vše za ceny výrobce, krytina o 10% levnější než u výrobce -Knauf-sádrokartonové stavební desky -Ytong-stavební hmota,tvárnice -Bachl-izolační hmoty -Düfa-barvy,nátěrové hmoty, míchání barev -Schiedel-komínové ...

Výroba: -dveřní ocelové zárubně -revizní klapky do sádrokartonových příček a stropů.

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.