AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Zpracování plastů - vstřikování plastů - kontrola výrobků

Stavební materiály: - zdící materiály - tepelné izolace - materiály pro střechy - stavební řezivo - obklady, dlažby - malířské, lakýrnické potřeby Půjčovna lešení. Prodej: - drogistické zboží - čistící prostředky - domácí prostředky - papírnické věci - elektro - elektronika - ruční nářadí - elektrické nářadí - ...

Nabízí: - uhlí skládání pásem - paliva - písek - stavebniny. Uhelné sklady.

Nerezové rámy, navijáky, rámy aut, ochranné rámy na terénní, osobní i nákladní automobily.

Projektování občanských a bytových staveb. Stavebniny: - obklady - zdící materiály - dlažba - plastová, dřevěná okna - dveře - palubky - dřevěné lišty - fasádní barvy - SIKA-pěny, tmely, lepidla - cement - řezivo - suchá malta - zárubně. - EPS lišty.

Čerpací stanice Mycí box a linka Prodej - potraviny - nápoje Prodej - tabákové výrobky Bistro

Prodej - autochemie - barvy - laky - drogerie - kosmetika - bazénová chemie

Kovovýroba: -ozubená kola -broušení -obrábění -zámečnické práce. Sídlo společnosti: Doležalova 1057/22, Praha 9, 190 00 Tel./fax: 203 695 260

Provozování vodovodů a kanalizací pro veřejnou potřebu.

Stavebniny. - střešní krytina BRAMAC, KM BETA, TONDACH - stavební systémy KNAUF - zdící materiály YTONG, POROTHERM - spojovací materiály BERNER - střešní okna VELUX, FAKRO Zajišťujeme: - odvoz materiálu na místo určení - pokrývačské a klempířské práce - montáž sádrokartonu. - zateplení budov

Autodoprava. Prodej a distribuce pohonných hmot.

Výroba, prodej: - dřevěné uhlí - grilovací brikety.

Soustružení dřeva. Výroba: - dřevěné komponenty: - součásti hraček, nábytku, bytových doplňků, osvětlovacích těles.

Služby: - autolakovna - míchání barev - prodej lakýrnického materiálu

Výroba, prodej, montáž: - větrací mřížka z hliníkových profilů - větrací klapka do okenních výplní. Obrábění hliníkových odlitků.

Prodej, výkup a plnění: - plynové lahve propanem a propan-butanem pro pohon vysokozdvižných vozíků a výrobu tepla. Prodej technických plynů. Čerpací stance LPG a nafty. Svářecí technika.

Prodej: -drogerie. -barvy, laky.

Činnost: - stavby na klíč - pokládka dlažby - sádrokartonářské práce - nákladní autodoprava - výroba a doprava betonu. Maloobchod, prodej: - stavebniny - prodej uhlí a paliv.

Velkoobchod s přírodním kamenem: Prodáváme: - deskovinu - kompletní pomníky urnové - jedno - a dvojhroby - dlažby - obklady a zahradní architekturu.

Výroba a montáž: -plastové okno -střešní plastové okno -vnější a vnitřní parapet -vertikální a horizontální žaluzie -síť proti hmyzu -předokenní roleta plastová -předokenní roleta hliníková -garážová vrata -vjezdová brána -centrální vysavač.

Pila. Zpracování kulatiny a dřeva. Pilařská výroba: - výroba výrobků z dřevní suroviny - výroba železničních pražců - výroba dřevité vlny - výroba šindelů - provozování sušičky dřeva - impregnování dřevěného materiálu.

Truhlárna - levné palubky. Výroba a prodej: -obkladové a podlahové palubky tel.: 325583428 -zahradní a nářaďové domky -rakve tel.: 325583335. Řezivo. Sídlo firmy: Kozinova 57/2 10200 Praha 10 tel.: 271 750 557.