AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Nabízíme ekologické mycí stoly, automatické odmašťovací systémy a jejich náplně, odmašťovadla, aerosoly, speciální přípravky, maziva a autokosmetiku.

Těžba a zpracování drceného kameniva. Dodávky kalibrované drtě.

Prodáváme stavební materiál – stavebniny – cement, vápno, malty, cihly, tvárnice, polystyren, izolace, stropy, překlady, komíny, betonové výrobky, dlažby, panely, jímky, dále písek, drť, štěrk, zeminu, uhlí, brikety. Používáme vlastní nákladní dopravu – Tatra s hydraulickou rukou, Tatra sklápěč, Tatra návěs, Avia kontejner. Nabízíme služby ...

Výroba a prodej tyčí, drátů a profilů z mosazi.

Výroba, prodej, maloobchod: -truhlářské řezivo -stavební řezivo -hoblovaná prkna -obkladové a podlahové palubky -lišty -spojovací materiál -plotovky -OSB* desky. Naložení a doprava materiálu.

Firma Stavokomplet byla založena v listopadu 1992 s cílem poskytovat kvalitní servis v oblasti městského inženýrství, spočívající v projektové přípravě staveb, inženýrské činnosti a samotné realizaci stavby až do kolaudace, formou na klíč. Zajišťujeme provozování vodovodů, kanalizací a ČOV ve městech, obcích a průmyslových areálech. Naše ...

Prodej hutního materiálu: - ocelové trubky - profily - válcovaná a tažená ocel. Dělení materálu. Doprava materiálu po celé ČR.

Společnost Lom Žernovka, s.r.o. je po celou dobu trvání ryze českou soukromou společností. Kamenolom s blokovou těžbou zajišťují dostatek suroviny na více než sto let.

Nabídka služeb pro oblast energetiky a vodního hospodářství a měření průtoků.

Prodej veškerého stavebního materiálu a nářadí.

Velkoobchodní prodej a skladování pohonných látek, maziv, chemikálií a autochemie včetně dovozu.

Materiál pro výrobu nábytku (plasty), nábytkové žaluzie, plastové příslušenství

Vyrábíme plastové a kovové protytypy, prototypové nástroje, zabýváme se konstrukcí a nabízíme také měření na NC stole. Plastové výrobky: -volba technologie výroby plastového dílu je odvislá od souhrnu požadavků, které na něj zákazník klade. Kovové výrobky: -výroba kovových prototypů má hlavní těžiště v rychlostním ...

Prodej, velkoobchod, maloobchod dřevoplošné, dřevěné materiály: -masivní konstrukční hranoly KVH -lepené vrstvené hranoly BSH -stavební řezivo -OSB desky -cementotřískové desky -dřevovláknité desky Steico -sádrovláknité desky -překližky stavební a fóliované -okenní hranoly -palubky -thermowood fasádní obklady -terasové exteriérové ...

Hlavními produkty jsou elektročásti energetických celků (elektráren, kompresoroven). Vyrábíme a dodáváme buzení. ENERGETIKA - SOUSTROJÍ S GENERÁTORY: - malé vodní elektrárny - dieselgenerátory - turbogenerátory - kogenerační jednotky - statické buzení generátorů a pohonů - bezkartáčové buzení synchronních generátorů - ochrany ...

1.SčV, a.s. zajišťuje výrobu a distribuci pitné vody, odvádění a čištění odpadních vod, stejně jako kompletní zákaznické služby v oblasti provozování vodovodů a kanalizací v majetku měst a obcí.

Výroba: -omítkových směsí -fasádních barev -vnitřních nátěrů -systémových součástí kontaktních zateplovacích systémů.

Výroba a prodej chemických výrobků pro průmysl, olejů a maziv, odmašťovacích přípravků či stavební chemie.

Dovoz a prodej: - chemické látky - přípravky. Výroba: - pájecí pasty pro automobilový a elektrotechnický průmysl.

Čistírna odpadních vod. Provozování vodovodů a kanalizací.

Prodáváme: - písek - štěrk - okrasné kačírky různých velikostí - kvalitní zahradní zeminu s dovozem. Provádíme: - výkopy základových pasů - zemní a demoliční práce - terénní úpravy zahrad a pozemků na klíč. Autodoprava, kontejnery, výroba zahradní zeminy.