AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Návrh, výroba, montáž, demontáž: - 3D modely - dekorace - kulisy - sezónní dekorace pro obchodní domy až po interaktivní výstavní exponáty

Hutní materiál výroba a prodej. Na skladě pro Vás máme: - profily a nosiče - ocelové tyče - betonářskou ocel - tenkostěnné profily - dráty - plechy - speciální profily.

Velkoobchod, e-shop: -obklady, dlažby, střechy, komíny, zámková dlažba -malty, stavební lepidla, fasády, nářadí, lepenky -hydroizolace, kanalizační trubky, stavební železo, barvy, sádrokarton, tepelné izolace, stavební dřevo, stavební chemie, šamotové výrobky

Prodej - polyamidové polotovary PA6, APA Výroba E-shop

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Nabízíme zpracování vašich objednávek kdy vám řezivo vyberem a zajistíme nakládku s dopravou na určené místo. Při větším množství materiálu jsme schopni zajistit jeho uskladnění v našich skladovacích prostorách a postupný odběr. Truhlářství. Prodej: - sušené truhlářské řezivo - eurohranoly fix, cink - tavební řezivo, úprava na míru, ...

Výroba a prodej: - hliníkové granule - hliníkový prášek. Zpracování hliníkového šrotu.

Prodej, e-shop: - zábradlí - zábradlí na schody - zábradlí na lodžie - panelákové zábradlí

Nabídka tuzemské i zahraniční automobilové nákladní dopravy, servisu a oprav vozidel, prodeje náhradních dílů, pneumatik a pohonných hmot.

Výroba ocelových tryskacích prostředků. Nabídka granulátů a drtí, technického poradenství, seřizování tryskacích strojů, separátorů a filtrů

Dovoz přírodního kamene a odvětraných fasád z celého světa: - břidlice - křemen - pískovec - vápenec - mramor.

Prodávaný sortiment: - prkna - fošny - hranoly - latě - palubky - OSB desky - plotovky - impregnace - terasová prkna - dřevěné lišty - dřevěné brikety - palivové dřevo - dřevěné pelety.

- Import a export hutních výrobků, strojů a technologických linek pro jejich zpracování včetně nástrojů a periferních zařízení - Obchodní a technická činnost související ze zadání především automobilového, strojírenského. elektrotechnického, stavebního a chemického průmyslu - Kompletní zpracování projektových zadání - ...

Prodej - přípravky pro molekulární biologii a genetiku - radiofarmaceutické přípravky pro diagnostiku a terapii.

Zpracování energetických auditů, průkazu energetické náročnosti budovy, štítku, posudku a jiných dokumentů např. ohledně zateplování budov.

Prodej: - hutní a spojovací materiál, barvy, laky a železářské potřeby.

Truhlářství, podlahářství Velkoobchod a maloobchod Pila Prodej řeziva, palubek, OSB Sušení řeziva

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -barvy, laky -stavební chemie

Zajišťujeme: - prodej a distribuce leteckých pohonných hmot a leteckých olejů a maziv - plnění paliv do letadel a vrtulníků..

Výroba schodišť, dřevovýroba a montáž..

Maloobchod, prodej: -stavebniny -stavební chemie -izolace -obklady a dlažby -hutní materiál -cihly -sádrokartony -pletivo -strešní krytiny Půjčovna: -stavební technika -zahradní technika

Služby: -kontejnerová doprava Velkoobchod, maloobchod, prodej: -písek -kámen