AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Prodej palivového dřeva: - dub, buk, bříza, olše, osika, smrk a borovice; řezané nebo štípané. Doprava zajištěna.

Pilařská výroba: -impregnace, hoblování a sušení dřeva. Výstavba: -dřevostavby -krovy -altány -zahradní domky -garážová a traktorová stání -haly -roubenky -dětská hřiště tesařské práce.

Zámečnictví: -výroba klíčů. Prodej: -kování. Železářství. Zastoupení firem: -TONA NAREX Zbirovia -KNIPEX.

Výroba: -truhlářské řezivo. Služby: -pořez mobilní pásová pila. Výkup: -přesílená kulatina.

Zakázková výroba plechových dílů na CNC strojích: - Trumatic 5000R 3x - Trumabend V50-V230 6x - Trumatic Laser 3030 2x. Práce: - stříhání plechu, lisování, děrování - vysekávání tvarových dílů - laserové řezání - ohraňování, svařování v ochranné atmosféře - bodování, navařování a lisování spojovacích materiálů - řezání závitů - ...

Výroba a montáž ocelových konstrukcí: -kovovýroba -výroba mostních ložisek a dilatací -výroba před předpínacích tyčí typu CPS, HPT včetně napínání -zámečnická výroba -tryskání a žárový nástřik kovů -zinkování ocelových konstrukcí -montáže pevných i posuvných skruží -speciální montáže včetně řešení technologií provádění ...

Nákup a výroba: -pražce surové, impregnované, kolejové příčné, výhybkové, mostnice vč.dodávky protištěpných spon. -dubová dlažba včetně impregnace. Služby: -poradenství obor dřevařství -zajišťování odbytu tuzemsko, zahraničí. Export, import.

Výroba a prodej extrudovaných a litých plastových desek z polymerů PS, SAN, PMMA, HIPS, PETG, PC a SPC (dutinky).

Velkoobchod, prodej hutní materiál: - čtyřhranné svařované trubky DIN, EN - plechy za tepla válcované z měkkých ocelí k tváření za studena - plechy z konstrukčních ocelí - plechy z měkkých ocelí ke smaltování - plechy z mikrolegovaných ocelí k tváření za studena - plechy z ocelí odolných vůči povětrnostním vlivům (DIN EN 10155).

Vlakové překladiště. Centrální zdroj tepla. Další telefony: -ústředna tel.318493111 -vyřizování stížností občanů tel.318493120 -p.Brynda, vedoucí výroby tel.318493126 -ing.Michal Goryl, ekonom.ředitel tel.318493108 -ing.Hrabec, výrobní ředitel tel.318493116

Vodovody a kanalizace Výroba a distribuce pitné vody a kompletní zákaznické služby v oblasti provozování vodovodů a kanalizací.

Vyrábíme a prodáváme provazy, provázky, motouzy z přírodních materiálů. Vyrábíme a prodáváme lana z přírodních materiálů.

Výroba a dodávka: -vápenopískovcové cihly -plné a děrované -bílé i barevné -štípané obkladové pásky -zvláštní formáty -překlady. Vlastnosti: -vysoká pevnost -mrazuvzdornost -výborná zvuková izolace.

Služby: -v oblasti podporující využití elektrické energie -výhradní zástupce pro aplikace energetického systému AISYS v Čechách -poradenství v oblasti energetické legislativy, cenových a nákladových analýz při zajištění energetických medií a poradenství při uzavírání kontraktů na dodávky těchto médií -poradenství v ...

Služby: -míchání barev -plnění barev do sprayů. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -metalické laky -akrylátové laky -motolaky (laky na motocykly) -autolaky LESONAL, DEBEER -autochemie DINITROL, ROBERLO, DYNA, NOVOL -brusivo KOVAX Podkladové materiály: -tmely, plniče DINITROL, DYNA, NOVOL, ROBERLO.

Prodej, maloobchod: -laky a politury -nátěrové hmoty: malířské, syntetické, nitrocelulozové, olejové, fermežové, vodové, disperzní, silikonové -tmely a lepidla -aerosolové barvy -štětky, štětce, stěrky, válečky atd. -ředidla v sudech nebo do přinesených nádob: petrolej, technický benzin, toluen, aceton, S6001, ...

Mezinárodní kamionová doprava: -návěsy s plachtou -cisternové návěsy -AVIA cisterna. Prodej a montáž: -centrální vysavače kanadské HUSKY pro kanceláře i domácnosti. Prodej, rozvoz cisternovými vozy: -motorová nafta -lehký topný olej -extra lehký topný olej. Čerpací stanice: -Příbram 6, areál firmy DAS -Bohutín -Jince.

Prodej: -zdící materiál -cement, vápna, omítky, lepidla -střešní krytiny -komínové systémy -izolace -betonové výrobky, zahradní architektura, zámková dlažba -hutní materiál -koupelny -sádrokartony a doplňky -fasádní zateplovací systémy -okna, dveře, zárubně -kanalizace -stavební chemie -nářadí -elektro ...

Poskytujeme služby v oboru zpracování dřeva, těžby dřeva, dopravy a prodeje dřeva. Vyrábíme a prodáváme řezivo, latě, trámy i krovy. Dále vyrábíme palivové dřevo, krbové dřevo a štípané dřevo. Poskytujeme také služby v oblasti přibližování dřeva a kontejnerové dopravy. Zajistíme odvoz stavební suti, odpadu, sypké hmoty, palivového či krbového ...

Prodej: -veškerý stavební materiál od základu po střechu. Služby: -dovoz materiálů na místo včetně složení hydraulickou rukou. Autodoprava: -přeprava sypkých materiálů -kamion -třístranný sklápěč 26tun.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -palubky a řezivo. Dřevoprodej: -palubky, OSB desky.

Stavební izolace. Služby: -prodej stavebních izolací -prodej technických plynů

Prodej: -drcené kamenivo, drtě -štěrky pro silniční účely. Sušárna, sušení: -dřevo. Lom kameniva.