AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Prodej: - stavebniny - hutní materiál - obklady a dlažba.

Pila Polepy. Výroba: - stavební řezivo - latě, hranoly - prkna - palubky - pořez kulatiny - palivové dřevo

Dřevovýroba, výroba, prodej: - hranoly - střešní latě - palubky - dřevěné plotovky - truhlařské řezivo - palivové dřevo

Výroba, prodej: - žáruvzdorné materiály Projekce, montáž: - tepelné izolace

Výroba: - keramické frity - keramické glazury - keramická barvítka - preparáty drahých kovů

Výroba, služby: - viskozové vlákno - zpracování textilních vláken, polyesteru, nylonu a aramidu - vlákna k technickému a textilnímu využití

Práce: - zámečnické - umělecké kovářství Prodej: - hutní materiál

Velkoobchod, prodej, dodávky, přeprava: - pohonné látky benzín - Special BA91 - Super BA96 - Natural BA95N - nafta motorová NM - lehké topné oleje LTO - těžké topné oleje TTO - plastická maziva - mazací oleje. Doprava ropných produktů: - produktovody - železniční cisterny - silniční autocisterny. Plnění, ...

Výroba pro automobilový průmysl - bezpečnostní pásy - plastové výrobky, připínače, ovladače, spínače - elektronika.

Výroba: - ocelové konstrukce - svařování Prodej: - hutní materiál

Velkoobchod, maloobchod: - parapety

Výroba plastových a pryžových výrobků - vstřikování plastů - lisovna plastů.

Prodej: - dřevomateriál - potřeby pro truhláře a kutily - palivové dřevo - brusné papíry, houbičký, pásy, plátna - drátěný program.

Výroba, prodej: -česané a vlnařské příze pro průmyslové pletení -příze pro výrobu látek na autopotahy -funkční příze pro výrobu sportovního ošacení -technické příze pro výrobu ochranných oděvů a doplňků pro civilní, vojenský a bezpečnostní sektor.

Prodej truhlářského materiálu, stavební řezivo, peletky, dřevěné brikety, železniční pražce. Dubové řezivo

Tesařství, instalatérství, stavba, pokládka podlahové krytiny. Rekonstrukce na klíč.

Míchání nátěrových hmot Prodej - nátěrové hmoty na fasády - interiérové barvy - barvy na kov, dřevo - malířské pomůcky, nářadí

Oblast Západ působí na 3 pískovnách a 8 kamenolomech převážně na území Ústeckého a z části Karlovarského kraje. Vedení a správa oblasti sídlí zčásti v lomu Libochovany a zčásti v lomu Úhošťany. Hlavní činností v provozovnách je dobývání přírodního kamene a štěrkopísků, včetně následného zahlazení hornické činnosti po vytěžení zásob ...

Pískovna - těžba písku a štěrkopísku Hotel - ubytování