AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Velkoobchod: -pevná paliva. Služby: -nákladní doprava vnitrostátní silniční.

FARDAL s.r.o. se zaměřuje na výrobu, montáž a prodej venkovních pergol s pohyblivou střechou.

Výroba: -odlitky ze šedé litiny včetně opracování ručně formované z materiálů GG15, GG20, GG25 do hmotnosti 2500 kg. -odlitky z tvárné litiny do 2000 kg -opracování odlitků -tepelné zpracování odlitků -povrchové úpravy, lakování Modely v provedení: -dřevo -kov -pryskyřice a kombinace těchto materiálů.

ALTA PP s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej dřevěných pelet v průměru 6 mm a kvalitě A2

Výroba pilařská. Impregnace dřeva. Zpracování - dřevní kulatina. Maloobchodní prodejna Střítež 48: - smíšené zboží: - potraviny - průmyslové zboží - drogistické zboží, drogerie.

Síť čerpacích stanic Slovnaft. Provoz čerpací stanice. Provoz mycího centra, myčka, mycí linka.

Výkup: - lesy - dřevo. Výroba pilařská, dřevovýroba. - střešní krovy. Výroba, Impregnace dřeva. Prodej: - řeziva, řezivo.

Projekce, výpoba: - trubkové systémy určené pro ochranu kabelů v automobilovém průmyslu a pro tekutá média.

Služby: -chov a prodej prasat, skotu -pronájem nebytových prostor -prodej palivového dřeva -ustájení koní -prodej sena.

Služby - lesní těžební práce - přibližování dřeva koněm a traktorem - pilařské práce Jezdectví - ježdění na koních - ustájení koní - přeprava koní a jiných hospodářských zvířat

Výroba: -výlisky z plastů pro automobilový průmysl.

Výroba, obalování profilů dýhou nebo fólií.

Výroba - sportovní a ochranné sítě - rybářské sítě - průmyslové sítě a provaznické výrobky

Dodávka: - dodávky elektrické energie - výkup elektřiny z obnovitelných zdrojů

Dodavatel zařízení a materiálů pro sítotisk a tamponový tisk: -sítotiskové barvy VISPROX -sítotiskové textilní barvy UNION INK -kompletní servis pro tamponový tisk –barvy, klišé lihová a vodová, ocelová klišé, tiskařské tampony, příslušenství k tamponovému tisku -tampoprintové stroje KENT -poradenství, školení v technologii sítotisku, ...

Zakázková výroba a zpracování technických plastů, prodej: - součásti z litého polyamidu - strojní součásti z technických plastů - kluzná ložiska, pouzdra - ozubená kola (hnací, hnaná) - lanové kladky - lanové bubny - výtahové kladky - opěrné talíře jeřábů - návrh, vývoj, kusová i sériová výroba - OPTAMID, LAMIGAMID, LAMINEX

CSNV s.r.o. se zaměřuje na pneuservis, servis osobních a nákladních automobilů a zemědělských strojů a prodává písek, štěrk a drť.