Pily nabízejí stavební řezivo jako hranolky, hranoly, fošny, prkna, střešní latě, hoblovaná prkna, prismovaná prkna a další řezivo pro stavbu pergol, přístřešků nebo krovů. Využijte suché dřevo jako palivo ve formě palivového dřeva.

Jan Sečkař - zpracování dřeva a lesnické práce
Pila Jan Sečkař se zabývá zpracováním dřeva a výrobou kvalitního stavebního a truhlářského řeziva. V našem sortimentu naleznete impregnované akátové a dubové kůly pro majitele sadů, vinic a chovatele dobytka či desky, fošny, latě, plotovky a spárovky. Poskytujeme i služby v oboru lesnictví a těžby. Zlikvidujeme klest, postavíme oplocenky.
Jan Sečkař - zpracování dřeva a lesnické práce
Pila, výroba, prodej: - řezivo - prkna, latě, fošny.

Pořez, těžba a zpracování dřeva: - listnatá a jehličnatá kulatina Pila, dodávky řeziva: - smrkové, borové, modřínové, dubové, bukové a jiné. Výkup a prodej kulatiny. Sušení řeziva.

Pila, dřevovýroba: - řezivo - latě, hranoly, fošny.

Truhlářství, výroba: -EUROOKEN -nábytek z masivu -stavebně truhlářská -zakázková výroba z masivu. Pila: -pořez kulatiny -prodej řeziva. Zámečnictví a kovovýroba. Autodoprava

Pila Sloupnice - těžební prace - výroba řeziva - montáž dřevěných konstrukcí a dřevostaveb.

Dřevovýroba. Výroba: - palety. Prodej: - truhlářské řezivo - dřevotřískové desky, překližkové desky, OSB desky - stavební materiály.

Pilařská výroba, pila: - řezivo.

Výroba frézovaného (kulatého) dřevěného materiálu. Výkup a odvoz dříví (autodoprava). Prodej palivového dříví. Lesnická činnost.

Pila. Výroba, prodej stavebního a truhlářského řeziva - sušení řeziva - pořez kulatiny. Provozovna pily Za Nádražím 579, 588 13 Polná

Činnost: - pořez kulatiny pojízdným (mobilním) katrem.

Pila: -krovy -hranoly -prkna -latě -fošny -řezivo stavební -impregnace řeziva -vlastní doprava MANZ s hydraulickou rukou -palivo -plaňky -kratina -ADOLIT BAQ 100 (impregnace, máčení, hnědé barvy) -piliny -krajiny -certifikát PROHLÁŠENÍ O SHODĚ -třídění dřeva dle pevnosti ČSN 73 2824-1.

Pořez a prodej dřeva - hranoly, desky, fošny - stavební a stolařské řezivo.

Pila, pilařská výroba: -hranoly, prkna, fošny jehličnaté -prkna fošny dub, buk -vodovzdorné překližky -bednící dílce -obaly, palety, přířezy -palubky -řezivo jehličnaté a listnaté -dveřní prahy -plotové dílce -kompletní oplocení -okrasné květníky.

Vyroba montovaných domov Opracovanie dreva na CNC Výroba polotovarov pre drevodomov Opracovanie CLT panelov Výroba zosadenky a lisovanie dyh Výroba a predaj nábytku Sprostredkovanie obchodu a služieb Maloobchod v rozsahu voľných živností Veľkoobchod v rozsahu voľných živností Výroba, nákup a predaj drevených výrobkov

-Výroba dřevěných výrobků (kromě truhlářských a tesařských, nábytku a hraček) -Výroba pilařská a impregnace dřeva

Prodej dutinkového polyklarbonátu, plného polykarbonátu, polykarbonátových vlnovek, trapézů, montážních doplňků, plexi, ostatních plastů. Výprodej zbytků, řezání zdarma, doprava po celé České Repulice. Nejlepší ceny nejen pro malé odběratele.

Pila. Zpracování, pořez: -dřevo do průměru 90 cm a délky 12 m. Výroba: -řezivo. Poradenství: -zpracování plastů.

Obráběčství -Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd Zámečnictví, nástrojářství Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Pilapořez kulatiny: - řezání vazeb - impregnace řeziva - hoblování řeziva a srážení hran - palivové dříví Výroba: - pergoly - přístřešky - altány - mostky - mlýnská kola i funkční.

- výroba paletových přířezů - sušení řeziva - papírenská štěpka - dřevěné piliny - mulčovací kůra - výkup surového jehličnatého dříví - manipulace dříví - vývoj a výroba dřevozpracující technologie

Prodej: - dřevo - řezivo - výroba palet - veškeré stavební řezivo - latě, hranoly, desky - řezivo sušené stolařské.