IMPEX TB s.r.o.
Pila Rozsochatec s.r.o.
Almat ama s.r.o.

Výroba a prodej surovin zahrnuje produkty pro chemický a farmaceutický průmysl, dále pak pro potravinářství ale také pro stavební, strojírenský či jiný technický průmysl. Suroviny je možné také odevzdávat ve sběrných dvorech jako druhotné suroviny.

J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Společnost J-VST, s.r.o. se již od roku 1992 specializuje na realizace technologie objemového tváření za studena, konstrukci tvářecích nástrojů a výrobu strojních součástí na tvářecích strojích. Mezi nejčastěji produkovanými výrobky naší firmy najdete klikové hřídele, třmeny nájezdu zámku kapoty, šrouby, kola, T-šrouby a mnoho dalších.
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. - spolehlivá a kvalitní firma
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. je firma, která se zabývá pilařskou, tesařskou a truhlářskou výrobou, dřevostavbami, krovy a vazníky. Zákazníkům rovněž nabízí široký sortiment řeziva, palubek, plotovek, OSB desek a dalších dřevěných materiálů.Tato firma má dlouholetou tradici a zkušenosti v oblasti stavebnictví a dřevařského průmyslu.
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. - spolehlivá a kvalitní firma
Stavebniny. Prodej: -stavební materiál na skladě i na objednávku -prodej sypkých materiálů. Nákladní doprava: -kontejnery 8t, 4t, 3t -písky sutě -rozvoz zboží autem s hydr.rukou 8t. Služby: -práce s nakladačem. Provádění staveb.

Velkoobchod: - průmyslová chemie Export i import - chemické látky pro uplatnění ve stavebním, plastikářském a gumárenském průmyslu. Export: -vysoce jakostní lupky (kusové nebo mleté) -pálený kaolin -etakaolin -geopolymery -cordierit s minimálním obsahem 50% cordieritu Import: -izolační a žáruvzdorné masy všech ...

Pila. Zpracování kulatiny a dřeva. Pilařská výroba: - výroba výrobků z dřevní suroviny - výroba železničních pražců - výroba dřevité vlny - výroba šindelů - provozování sušičky dřeva - impregnování dřevěného materiálu.

Truhlárna - levné palubky. Výroba a prodej: -obkladové a podlahové palubky tel.: 325583428 -zahradní a nářaďové domky -rakve tel.: 325583335. Řezivo. Sídlo firmy: Kozinova 57/2 10200 Praha 10 tel.: 271 750 557.

Uhelné sklady. Maloobchod, prodej: - uhlí.

• výroba pilařská a impregnace dřeva • výroba dřevěných výrobků (kromě truhlářských a tesařských, nábytku a hraček) • truhlářství • velkoobchod • specializovaný maloobchod • zprostředkování obchodu • provozování čerpacích stanic s palivy a mazivy • zprostředkování obchodu a služeb • realitní činnost • ubytovací služby • činnost ...

Značková prodejna Severočeských dolů, a.s.Chomutov. Prodej veškerých druhů pevných paliv a automatických ekologických kotlů CARBOROBOT a EKOEFEKT. Prodej: -hnědé uhlí-Ledvice -černé uhlí (i kovářské) -koks, všechny druhy třídění -brikety volně ložené REKORD 2 a 6 -brikety balíčkové, uhelné a pilinové (drobný prodej) ...

Kamenolom. Provozy v kamenolomu Vlčkovice u Kolince, v Blatné a Kozárovicích u Příbrami jsou jedny z nejmodernějších v Čechách.

Navazujeme na dlouhodobé působení a zkušenosti především z leteckého a automobilového průmyslu. Díky čemuž jsme spolehlivým partnerem a dodavatelem různých druhů materiálů a služeb určených pro využití v moderních průmyslových technologiích. Naše produkty: - lepící pásky - náhradní díly automobilů - antistatické produkty - stavební ...

Provozování žulových lomů, kamenolom. Hrubá kamenická výroba: -žula šedomodrá -dlažební kostky -rigolový kámen -bloky -kamenné výrobky pro zahradní architekturu -ostatní lomařské výrobky -masivní kamenické výrobky. Lomy:Vševily, Kovárovice, Chlum u Blatné.

Prodej palivo: -uhlí, koks -dřevo na zátop -dřevěné uhlí.

Výroba, prodej: - výrobky z umělého kamene - ozdobné a upomínkové předměty, doplňky zahrad, parků - stavební prvky. Zakázková výroba: - výrobky z umělého kamene sochy, květináče, lucerny. Prodej: - dřevěné obklady - tmely - lepidla - stavební chemie.

Prodej: - uhlí - brikety - tuhá paliva.

Dřevařské výrobky. ŘEZIVO: - prkna - fošny - hranolky - hranoly - latě. PALUBKY: - obkladové - podlahové. Ostatní: - plotová prkna - impregnace - spojovací materiál.

Prodej žáruvzdorných materiálů: -žáruvzdorné materiály pro kamna, krby, pece, grily -těsnění ze skelných vláken -žáruvzdorné barvy -sklo pro přímý kontakt s ohněm.

Pískovna. Prodej: -tříděné betonářské prané a maltové písky ČSN*, DIN*. Ukládka: -výkopové zeminy.

Výroba, pila, prodej: -řezivo. Pořez: -kulatina. Nákladní autodoprava.

Výroba a prodej: - parkety - zpracování dřeva

Čepo - pila, prodej: - řezivo stavební, truhlářské - nákup a prodej kulatiny

Prodej: - ledvické a sokolovské uhlí, koks, brikety - štěrk, písek, mulčovací kůra.