IMPEX TB s.r.o.
Pila Rozsochatec s.r.o.
Almat ama s.r.o.

Výroba a prodej surovin zahrnuje produkty pro chemický a farmaceutický průmysl, dále pak pro potravinářství ale také pro stavební, strojírenský či jiný technický průmysl. Suroviny je možné také odevzdávat ve sběrných dvorech jako druhotné suroviny.

Zemědělské stavby Jihlava, a.s. - spolehlivá a kvalitní firma
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. je firma, která se zabývá pilařskou, tesařskou a truhlářskou výrobou, dřevostavbami, krovy a vazníky. Zákazníkům rovněž nabízí široký sortiment řeziva, palubek, plotovek, OSB desek a dalších dřevěných materiálů.Tato firma má dlouholetou tradici a zkušenosti v oblasti stavebnictví a dřevařského průmyslu.
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. - spolehlivá a kvalitní firma
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Společnost J-VST, s.r.o. se již od roku 1992 specializuje na realizace technologie objemového tváření za studena, konstrukci tvářecích nástrojů a výrobu strojních součástí na tvářecích strojích. Mezi nejčastěji produkovanými výrobky naší firmy najdete klikové hřídele, třmeny nájezdu zámku kapoty, šrouby, kola, T-šrouby a mnoho dalších.
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
-Výroba drobné galanterie. -Provoz pily. -Balení, polepování a přebalování zboží. -Zemní a výkopové práce. -Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb. -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. -Pomocné práce ve stavebnictví - přípravné, terénní a dokončovací. -Čistící a úklidové práce. -Šití a opravy oděvů.

Zámečnictví, nástrojářství -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Pálení dřevěného uhlí.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků

Práce: -lesnické: -odborný lesní hospodář -pěstební práce -přibližování, těžba dřeva -kácení rizikových stromů. Výroba, prodej: -dřevo, dříví: -štípané palivové. Doprava, odvoz dřeva. Sklad dřeva: -Tlumačov-nádraží ČD, tel.: 602553719.

Stavební firma - tel.:577116888. Stavba, výstava, realizace: -stavby na klíč -komplexní stavební práce. Realizace, výměna: -plastová okna (nová technologie v okeních profilech) tel.: 608665506 mail: info@fiberglass.cz . Sídlo: -Napajedla, Třída Tomáše Bati 1152. Pobočka: -FATRAN, Napajedla, Podzámčí 757 Maloobchod, ...

Dřevovýroba, výroba, prodej: -palety -tesařské i truhlářské řezivo.

Výroba: - paletové řezivo Prodej: - palivové dříví.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební řezivo: - truhlářské řezivo - hoblovaný materiál: - palubky, podlahy, lišty, prahy - OSB desky - palivové dříví - dřevěné brikety - barvy - laky .

Výroba, prodej kulatiny, přířezů. Rohatec-přířezy na výrobu podlah, řeziva, nábytku Dodávky dubových přířezů určených k výrobě parket, podlah či nábytku v čerstvém i vysušeném stavu. Přířezy vyrábíme a dodáváme ve dvou základních tloušťkách 26/27 mm a 50 mm. Hluk-výroba sedvičů a lepených středů určených k výrobě plovoucích ...

Pila. Pilařská výroba, zpracování dřeva (dřevo): -přířezy paletové, parketové -palety -palivové dřevo -vazby. Práce: -pořez kulatiny do průměru 1m a délky min. 70cm. Průmyslová zóna Nedakonice.

Výroba, prodej, servis: -pilové kotouče -pilové pásy na kov -SK kotouče na kov a neželezné kovy -frikční pilové kotouče.

Truhlářství, podlahářství -Dřevařská prvovýroba, práce s motorovou pilou

Prodej: -palivové dřevo Dřevovýroba

Pila, pilařská výroba. Výroba, prodej: - stavební řezivo - palivové dříví.

Stavební firma, práce: -zemní a výkopové -těžba a prodej štěrkopísku -realizace staveb -silniční nákladní a osobní doprava.