Domovy důchodců zajišťují ubytování, stravování a kompletní zdravotnické služby pro seniory. Poskytují nepřetržitou sociální službu i pro seniory se sníženou soběstačností a zdravotním hendikepem, společenské a zájmové aktivity a ošetřovatelskou péči.

KOUSEK NEBE s.r.o. - domov pro seniory v Ostravě
Cílem domova pro seniory KOUSEK NEBE s.r.o. je poskytování sociálních, ošetřovatelských pečovatelských služeb mužům i ženám od 50 let věku. Naše zařízení je určeno pro klienty, kteří vzhledem ke svému věku, zdravotnímu stavu a sociální situaci jsou závislí na pomoci jiné osoby. Naši pracovníci jsou kvalifikovaní lidé ve svém oboru.
KOUSEK NEBE s.r.o. - domov pro seniory v Ostravě
Sociální služby města Třince, příspěvková organizace, poskytují následující sociální služby v uvedených zařízeních: DOMOV SOSNA Domovy pro seniory Domovy se zvláštním režimem Domovy pro osoby se zdravotním postižením Odlehčovací služby (pobytové) DOMOV NÝDEK Domovy pro seniory PEČOVATELSKÁ SLUŽBA Pečovatelská služba Denní stacionář

Domov pro seniory s kapacitou od 1.3.2015 = 62 míst. Domov se zvláštním režimem s kapacitou od 1.3.2015 = 104 míst.

Hospic Frýdek - Místek, p.o. poskytuje kvalitní a komplexní paliativní péči klientům v terminální fázi jejich onemocnění. Naše zařízení disponuje 27 lůžky pro poskytování péče klientům v terminální fázi jejich onemocnění, 8 lůžky pro poskytování odlehčovacích služeb a 9 lůžky pro poskytování sociálních služeb. Naleznete nás na adrese I. J. Pešiny ...

Domov pro seniory Kamenec poskytuje osobám se sníženou soběstačností, zejména z důvodu věku, podporu při zajištění důstojného způsobu života s důrazem na individuální potřeby. V těžkém období nemoci a odchodu nabízí pomoc profesionálů. Základní činnosti: - poskytnutí ubytování a stravování, - pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní ...

Galaxie centrum pomoci z.ú. zajišťuje chráněné bydlení pro osoby s mentálním postižením v Karviné - denní stacionář a odlehčovací služba.

Charita: - účelové zařízení Římskokatolické církve. Poskytované služby: - charitní pečovatelské služby. - ošetřovatelské služby - půjčovna kompenzačních pomůcek (KP) - Zvídálek - Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež - Humanitátní středisko - pomoc lidem, kteří se ocitli v nepříznivé životní situaci.

Ledax Ostrava o.p.s. působí zejména v Jihočeském a Pardubickém kraji, patří s více než 2000 uživateli mezi největší poskytovatele sociálních služeb v České republice.

Senior centrum. Ošetřovatelské služby. Rehabilitace, wellness.

Domov důchodců, domov pro seniory. Domov pro osoby se zdravotním postižením.

Hlavním účelem zřízení organizace je účelové poslání spočívající v poskytování sociálních služeb podle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, v souladu s rozhodnutím o registraci, jakož i zajišťování fakultativních činností s poskytováním sociálních služeb souvisejících.

Domov Kateřinice nedaleko měst Příbora a Ostravy poskytuje rezidenční bydlení bez ohledu na věk, omezení a lokalitu bydlení.