Chcete mít přehled o aktuálním dění či vytvářet mediální obraz v sektoru? Pokud ano, profesní sdružení a asociace jsou pro vás jako dělané. Těmito organizacemi jsou například Česká lékařská komora, Profesní cech obkladačů nebo Asociace hotelů a restaurací.

Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Pedagogický institut, o.p.s. je obecně prospěšná společnost, která je akreditovanou institucí pro vzdělávání pedagogických pracovníků. Základní posláním sdružení je napomáhat v rozvoji občanské společnosti prostřednictvím kvalitního vzdělávání ve školách. Chceme svou činností přispívat k tomu, aby se kolegiální podpora stala běžnou součástí ...

Asociace Pracovních Agentur (APA), založená roku 2001, je neziskovou nepolitickou profesní organizací sdružující agentury práce, převážně poskytovatele dočasné pracovní výpomoci (temporary help). Podmínkou členství v APA je povolení GŘ ÚP ČR ke zprostředkování zaměstnání, přistoupení k Etickému kodexu APA a dodržování Stanov APA.

Agentura pro podnikání a inovace je státní příspěvková organizace podřízena Ministerstvu průmyslu a obchodu ČR.

Cech kamnářů České republiky, z.s. sdružuje fyzické i právnické osoby zaměřující se na oblast kamnařského řemesla.

Asociace elektromobilového průmyslu se zaměřuje na elektromobily, které jsou šetrné k životnímu prostředí oproti spalovacím motorům.

Komínová asociace - asociace pro optimalizaci komínů a spalování, z.s. slouží pro komunikaci členů i nečlenů v oblasti týkající se zdrojů vzniklých spalováním a následným odvodem zplodin do atmosféry.

Sdružení instalatérů Prodej - vodoinstalační materiál

Občanské sdružení: - nestátní, necírkevní, nezisková organizace s humanitárním programem .

Společnost pro ranou péči, pobočka Brno se zaměřuje na pomoc a podporu ohroženým dětem, dětem se zdravotním postižením a jejich rodinám.

Sdružení PRO podporu dětem a mladým lidem v nepříznivé životní situaci.

Občanské sdružení SPOLU Olomouc Instituce se stará o děti, mládež a dospělé s mentálním kombinovaným postižením a poskytuje pomoc při volbě vhodného zaměstnání.

Hlavní činností Společnosti pro ranou péči, pobočka Ostrava, je poskytování sociální služby ranné péče. Věnujeme se také realizaci rozvojových projektů a zvyšování informovanosti odborné i laické veřejnosti o problematice života dětí s postižením.

Galaxie centrum pomoci z.ú. zajišťuje chráněné bydlení pro osoby s mentálním postižením v Karviné - denní stacionář a odlehčovací služba.

Základním posláním Charity Ostrava je pomoc lidem v nouzi bez ohledu na jejich rasu, národnost, postavení či vyznání. Pomoc je realizována zejména prostřednictvím poskytovaných sociálních a sociálně zdravotních služeb na základě křesťanských hodnot. Ve své činnosti provozuje Charita Ostrava tři komplexní programy péče: A) Komplexní program ...

Spolek Trend vozíčkářů Olomouc je nestátní nezisková organizace fungující od roku 1994. Jejím základním posláním je napomáhat všestranné integraci těžce tělesně postižených občanů z Olomouce a přilehlých okresů. O činnosti a svých potřebách rozhodují samotní postižení a ti také sami vykonávají veškerou řídící a organizační činnost. Jedním z ...

1) Vzdělávání - Studium pro školní metodiky prevence /akreditace MŠMT 2) Specifická všeobecná primární prevence / certifikace MŠMT 3) Centrum pomoci a bezpečí - pro oběti trestných činnů, domácího náslilí a obchodování s lidmi - registrace KUOK 4) Sociálně-právní ochrana dětí 5) Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež - registrace ...

UnikaCentrum, z.ú. je nestátní nezisková společnost, která pomáhá lidem se zrakovým postižením, duševním onemocněním a seniorům v okrese Karviná. Společnost provozuje sociální služby, dále sociální podnikání v oblasti masérských služeb v Karviné i Havířově, individuální specializovanou dopravu ad. Komu společnost pomáhá Společnost své ...