Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Obec Kunčice - malebná obec v Královéhradeckém kraji
Obec Kunčice se nachází v malebné krajině v okrese Hradec Králové a v jejím okolí se rozkládá šest rybníků. První písemná zmínka o vsi pochází z roku 1382. V současné době mají Kunčice 381 stálých obyvatel. V blízkosti obce se nachází krásný zámek Hrádek u Nechanic nazývaný také malá Hluboká. Neváhejte a přijeďte se k nám podívat.
Obec Kunčice - malebná obec v Královéhradeckém kraji
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Počet obyvatel 254. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1591. Sbor dobrovolných hasičů. Veřejná knihovna. Hřiště.

Počet obyvatel 157. První zmínka o osadě bez uvedení jména je z roku 1349. Dnešní ves vznikla roku 1791 z panského dvora. Památkou je zřícenice hradu Holštejn a jeskyně Hladomorna, která se nachází pod ním. V hladomorně dnes zimují vzácní netopýři, netopýr velký a ušatý. Kultura a služby: -turistická trasa a cyklostezka -hostinec pod ...

Počet obyvatel 130. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1360. SHD. Veřejná knihovna.

Úřad městyse. Počet obyvatel 1258. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1255. Mezi významné památky v obci patří hrad, zřícenina, kostel. Kultura a služby: -spolky - hasiči, včelaři, myslivci, červený kříž -knihovna, kino -hřiště, tělocvična -pošta -sbor dobrovolných hasičů -mateřská a základní škola.

Počet obyvatel 111. Obec je jedna z nestarších v okolí. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1365. V okolí turistické příležitosti. Kultura a služby: -veřejná knihovna -sbor dobrovolných hasičů -hřiště -kostel sv. Bartoloměje.

Počet obyvatel 224. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1317. Sbor dobrovolných hasičů. Včelaři, myslivci, červený kříž. Veřejná knihovna. Mateřská a základní škola. Hřiště, tělocvična.

Počet obyvatel 168. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1353. Vodní mlýn. Kulturaní a sportovní zařízení. Sbor dobrovolných hasičů.

Počet obvatel 409. První zmínka o obci pochází z roku 1268. Kultura a služby: -sbor dobrovolných hasičů -veřejná knihovna -mateřská a základní škola -hřiště, tělocvična.

Počet obyvatel 323. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1600. Kultura a služby: -sbor dobrovolných hasičů -veřejná knihovna -základní škola -hřiště.

Počet obyvatel 424. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1365. Služby: -pošta -sbor dobrovolných hasičů -veřejná knihovna -mateřská škola. Kultura: -myslivci -sbor dobrovolných hasičů -TJ Sokol -cyklistická stezka -pálenice -zámek -arboretum -koupaliště, hřiště.

Počet obyvate 644. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1362. Kultura a služby: -dechová hudba Benešovská °12 -knihovna -matrika -hřiště, tělocvična -sbor dobrovolných hasičů -mateřská a základní škola -zdravotnická péče.

Počet obyvatel 245. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1392. Kultura a služby: -veřejná knihovan -sbor dobrovolných hasičů -hřiště.

Městský úřad. Počet obyvatel 4815. Historie Adamova je od prvopočátku spojena se železářskou výrobou, jejíž kořeny zde sahají až do roku 1360. Památky: -novogotický kostel sv. Barbory -zámek, zříceniny - Nový hrad a Starý hrad, Ronov -jeskyně Býčí skála -kamenná Alexandrova rozhledna. Kultura a služby: -knihovna, muzeum, ...

Zájmové sdružení PRO děti a mládež

Firma zaměstnává více než 80% osob se zdravotním znevýhodněním. Výroba: - pracovní oděvy - papírnické pomůcky Mytí: - automobily. Kavárna: - kapacita 40 míst - terasa s bezbariérovým přístupem - WIFI připojení - projektor - možnost pořádat školení, večírky, párty, rauty, ... Kopírování, skenování.