Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Obec Kunčice - malebná obec v Královéhradeckém kraji
Obec Kunčice se nachází v malebné krajině v okrese Hradec Králové a v jejím okolí se rozkládá šest rybníků. První písemná zmínka o vsi pochází z roku 1382. V současné době mají Kunčice 381 stálých obyvatel. V blízkosti obce se nachází krásný zámek Hrádek u Nechanic nazývaný také malá Hluboká. Neváhejte a přijeďte se k nám podívat.
Obec Kunčice - malebná obec v Královéhradeckém kraji
Péče o osoby se zdravotním postižením, zaměstnávání osob se zdravotním postižením na vymezených chráněných pracovních místech.

Metropole východních Čech leží na okraji polabské nížiny na soutoku Labe s Orlicí. Nadmořská výška nejvyššího místa - makovice 70, 5 m vysoké Bílé věže na Velkém náměstí je 317, 36 m.n.m. a nejnižšího místa ve městě - vyústění vodoteče do Labe je 225, 03 m.n.m. Na více než stovce čtverečních kilometrů zde žije ...

Obecní úřad. V obci se nachází: -mateřská škola, tel.: 495580122 -knihovna.

Královéhradecký inspektorát Školský úřad. Česká školní inspekce. Školství: -vrchní inspektoři -řešení stížností na ředitele škol, pedagogické pracovníky.

Obec Stěžery leží v nadmořské výšce 250 m a je vzdálena od Hradce Králové 3, 5 km na západ. Obecní úřad: -Stěžery - tel.: 495453221 -Hřibsko - tel.: 495585129 -Stěžírky - tel.: 495453356. Příspěvkové organizace: -základní škola - tel.: 498773920 -mateřská škola - tel.: 498773914 498773915 Knihovna - ...

Smiřice leží v rovině při horním toku řeky Labe. U Smiřic se Labe rozdělovalo na nejméně tři ramena a během dlouhých let si přetvářelo svá říční koryta. Časté záplavy přinášely do tohoto kraje písek, štěrk a úrodnou červenavou půdu. Písek je uložen hlouběji pod ornicí a byl v posledních 20 letech těžen ve dvou písnících.

Chráněná dílna: - zaměstnání OZP - kompletace a opracování dílů výrobků. Výroba i na zakázku, prodej, reklamní činnost: -obchodní a společenské tiskoviny (černobíle i barevně) - reklamní a odnosné tašky s potiskem - etikety, samolepky - propagační předměty - polepy ze samolepící fólie - sazba a návrhy na počítači, PC - tisk ...