Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Obec Kunčice - malebná obec v Královéhradeckém kraji
Obec Kunčice se nachází v malebné krajině v okrese Hradec Králové a v jejím okolí se rozkládá šest rybníků. První písemná zmínka o vsi pochází z roku 1382. V současné době mají Kunčice 381 stálých obyvatel. V blízkosti obce se nachází krásný zámek Hrádek u Nechanic nazývaný také malá Hluboká. Neváhejte a přijeďte se k nám podívat.
Obec Kunčice - malebná obec v Královéhradeckém kraji
Obec Libňatov je vsí v Královéhradeckém kraji, zhruba jedenáct kilometrů od okresního města Trutnov. Libňatov leží v hlubokém údolí potoka Maršovka, obklopen lesy a loukami. První zmínky o obci spadají do 13.století, v současné době zde žije kolem 350 obyvatel. Součástí vesnice je také osada Svobodné, nacházející se severně od Libňatova. Naše ...

Obec Lampertice se rozkládá v malebném podhůří Krkonoš v okrese Trutnov, 15 km od okresního města Trutnov, nedaleko státní hranice z Polskem. Lampertice jsou položeny v nadmořské výšce 504 m n. m. a rozloha obce je 5, 84 km2. V současné době v obci žije 417 obyvatel. První písemná známka o obci pochází z roku 1521. Pamětihodnosti: - kostel ...

Modernizovaný objekt s odborně vyškolenými zaměstnanci s cílem poskytovat kvalitní ošetřovatelskou péči a vytvořit jeho obyvatelům domov. Domov důchodců.

Domov důchodců: -pobytových služeb osobám, které vzhledem k věku a zdravotnímu stavu potřebují pravidelnou pomoc a poskytnutí takové podpory, která zajistí důstojný život v bezpečném prostředí.

Školní jídelna Základní škola pro děti z dětského domova Dětský domov

Rtyně v Podkrkonoší, města, ležícího na východní hranici trutnovského okresu v tzv. rtyňsko-svatoňovické kotlině, která je ze severní strany ohraničena hřebenem Jestřebích hor. Úřední hodiny Pondělí: 8:00 - 11:30, 12:30 - 17:00 Úterý: 8:00 - 11:30 Středa: 8:00 - 11:30, 12:30 - 17:00 Čtvrtek: 8:00 - 11:30

Janské Lázně jsou zaměřeny převážně na nemoci pohybového ústrojí, ale nejsou pouze lázeňským střediskem. Jsou střediskem sportovním a rekreačním. Je zde možno provozovat spousty sportů jak letních tak zimních s možností návštěvy mnoha turisticky unikátních míst v nedalekém okolí. Městský úřad Janské Lázně: -starosta, tel. 499875273 -tajemník, ...

Obec Velké Svatoňovice leží v severovýchodních Čechách, 9 km od města Trutnov. Rozkládá se na východním okraji Krkokošského podhůří v nadmořské výšce 394 m n. m. Velké Svatoňovice se skládají z katastrálních území Velké Svatoňovice, Markoušovice a Starý Sedloňov. Obec má rozlohu 1736 ha a v současnosti zde žije 1252 obyvatel. Vybavenost ...

Obecní úřad. První písemná zpráva pochází z roku 1495. Obec se nachází v nadmořské výšce 462 metrů. Na území žije 156 obyvatel.

Obecní úřad. První písemná zpráva pochází z roku 1357. Obec se nachází v nadmořské výšce 441 metrů. Na území žije 1587 obyvatel.

Malá Úpa je jednou z mála tradičních krkonošských obcí, které se v Krkonoších zachovaly. Typické krkonošské horské chalupy, svěží louky a pastviny, bohaté lesy a křišťálový vzduch i voda lákají velké i malé návštěvníky Krkonoš. Do Malé Úpy jezdí ti, kteří vyhledávají klidnou dovolenou uprostřed nádherné přírody, pár kroků od nejvyššího bodu České ...

Obecní úřad. První písemná zpráva pochází z roku 1454. Obec se nachází v nadmořské výšce 412 metrů. Na území žije 575 obyvatel. Nejvýznamnější památkou obce je kaple Panny Marie.