Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Obec Kunčice - malebná obec v Královéhradeckém kraji
Obec Kunčice se nachází v malebné krajině v okrese Hradec Králové a v jejím okolí se rozkládá šest rybníků. První písemná zmínka o vsi pochází z roku 1382. V současné době mají Kunčice 381 stálých obyvatel. V blízkosti obce se nachází krásný zámek Hrádek u Nechanic nazývaný také malá Hluboká. Neváhejte a přijeďte se k nám podívat.
Obec Kunčice - malebná obec v Královéhradeckém kraji
Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
SLUŽBY SENIORŮM: Poskytujeme asistenční služby seniorům, kteří nemohou žít ve svém domácím prostředí bez pomoci druhé osoby. Cílem je umožnit seniorům, aby mohli žít ve svém přirozeném prostředí co nejdéle, oddálit nebo zcela odvrátit jejich přestěhování do pobytového sociálního zařízení.

Poskytuje zdravotnické, záchranné, sociální a humanitární služby, organizuje a podporuje sociální a zdravotní výchovu mládeže.Provádí výuku poskytování první pomoci pro firmy, veřejnost, školy

chráněná dílna NABÍZÍME: - dekorativní a ozdobné svíčky a svícny - dárkové předměty - pravá kolumbijská káva - čaje - konopná kosmetika SLUŽBY: - servis včetně zajištění výzdob firemních akcí, recepcí apod. - dárkové balení předmětů pro soukromé i firemní zákazníky, kusové i sériové

Kontrola a podnikání v energetických odvětvích. Poskytuje v rozsahu působnosti bezplatnou odbornou pomoc a konzultace.

Činnost: - pěstování, výsadba a ochrana původních jizerskohorských dřevin, - obnova krajiny, návrat mizejících krajinných prvků (aleje, meze, remízky, tůně…), - lesní školky

Sjednocená organizace nevidomých a slabozrakých. Denní centrum sociálních služeb pro občany se zrakovým postižením.

Nadace pro záchranu a obnovu Jizerských hor podporuje obnovu stabilních lesních ekosystémů a harmonické krajiny Jizerských hor a povzbuzuje účast občanů při uplatňování principů udržitelného života.

Společnost Venkovský prostor o.p.s byla založena v listopadu 1999 přeměnou Nadace Venkovský prostor se záměrem podporovat oblast zemědělství a venkova svou projektovou činností. V průběhu času rozšířila společnost své aktivity také do oblasti sociální, kulturní a vzdělávací a v současné době se zaměřuje se na následující činnosti: - poradenská ...