Město Moravské Budějovice
Obec Puclice

Město Moravské Budějovice
Obec Puclice

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Policie České republiky - Obvodní oddělení Krásná pro obce: - Morávka, Pražmo, Raškovice, Vyšní Lhoty.

Policie České republiky - obvodní oddělení Jablunkov: - Hrádek, Návsí, Bočanovice, Písek, Bukovec, Mosty u Jablunkova, Hrčava, Dolní a Horní Lomná.

Policie České republiky - Obvodní oddělení pro obce: - Bludovice, Bruzovice, Kaňovice, Lučina, Dobratice, Nižní Lhoty, Vojkovice, Pazderná, Soběšovice, Žermanice, Dobrá, Dolní a Horní Domaslavice,

Policie České republiky. Obvodní oddělení Frýdlant nad Ostravicí pro obce: - Bílá, Čeladná, Janovice, Kunčice pod Odřejníkem, Lubno, Nová Ves, Malenovice, Ostravice, Pržno, Pstruží, Staré Hamry.

Policie České republiky - obvodní oddělení Hnojník pro obce: - Horní a Dolní Tošanovice, Třanovice, Komorní Lhotka, Řeka, Smilovice, Střítež, Vělopolí.

Český červený kříž. Služby: - humanitární - záchranné - sociální. Organizace a podpora sociální a zdravotní výchovy mládeže.

Jsme protestantská křesťanská církev letničního zaměření. Více informací o nás a našich aktivitách získáte na webových stránkách našeho sboru nebo na stránkách církve www.apostolskacirkev.cz

Úřad práce Frýdek-Místek: - zprostředkování práce, zaměstnání.

Provoz nízkoprahového centra pro děti a mládež Bunkr, o. s. je nestátní nezisková organizace (občanské sdružení), která byla založena v lednu 2003.

Zájmová organizace, klub: - výtvarné soutěže - bojové hry - zábavné a kulturní programy pro děti.

Charitativní činnost. Domov pro osamělé matky s větším počtem malých dětí, pro rodiny, jejichž členové jsou dlouhodobě nezaměstnaní, bez přístřeší nebo se stali oběťmi trestné činnosti.

Církev římskokatolická: - farnost, farní úřad.

Pobočka. Občanské sdružení. Pomoc lidem s těžkou vadou zraku a nevidomým: - pomoc při vyhledávání pracovních příležitostí a při vytváření vhodných podmínek pro pracovní zapojení.