Obec Puclice

Obec Puclice

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Poskytování sociálních služeb klientům ohrožených sociálním vyloučením.

Mama centrum je komunitní centrum, které nabízí kontinuální podporu těhotným ženám, rodičům, dětem, dospívajícím a ženám ve všech obdobích jejich života. Podporujeme rodiče a děti v kontaktním rodičovství, vzájemném láskyplném vztahu a respektující výchově.

Charitativní činnost. Osobám bez přístřeší pobývajícím na území Bohumína nabízíme možnost koupání, náhradní oblečení, střihání vlasů, občerstvení, praní prádla a sociální poradenství.

Sociální služby města Havířova: - odlehčovací služby - centrum prevence - služby pro pěstounské rodiny, poradenství pro osoby ZTP - právní poradenství aj.

SLEZSKÁ HUMANITA, obecně prospěšná společnost je samostatným právním subjektem – právnickou osobou, zabývající se zdravotní a sociální pomoci občanům.

Dětmarovice se nachází ve Slezsku v severovýchodní části Ostravské aglomerace, 9 km severozápadně od okresního města Karviná. Hraničí s městy Karviná a Orlová, obcemi Dolní Lutyně, Doubrava a Petrovice u Karviné, na severu pak s Polskem. Správní území obce tvoří 2 katastrální území – Dětmarovice a Koukolná. Další místní části nesou názvy ...

Územní odbor Karviná, hasičská stanice Český Těšín. Hasiči.

Územní odbor Karviná, hasičská stanice Bohumín. Hasiči.

Územní odbor Karviná, hasičská stanice Karviná - Fryštát. Hasiči.

Územní odbor Karviná, hasičská stanice Orlová-Lutyně. Hasiči.

Město Rychvald se nachází v Moravskoslezském kraji v okrese Karviná. První zmínka o obci pochází z roku 1305, v době kdy vznikalo Těšínské knížectví. Obec měla až do 19. století výhradně zemědělský charakter. Teprve rozšíření těžby uhlí způsobilo změnu v sociální skladbě obyvatel. Dnes se Rychvald rozkládá na ploše 1 704 hektarů a má 7 500 ...

Komunitní dům Bílá podkova, je moderní pavlačový dům, který nabízí seniorům nadstandartní bydlení ve 27 samostatných moderně vybavených garsoniérách. Senioři zde v podmínkách domácího prostředí mohou spokojeně trávit společné chvíle a sdílet společné aktivity a radosti každodenního života v komunitě stejně starých/mladých sousedů. Také manželské ...

Centrum pro rodinu Sluníčko: - rodinné centrum - poradna pro rodiny s dětmi - montessori dětská skupina - nízkoprahové zařízení Bublina.