Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Výuka, kurzy, doučování: - anglického jazyka, angličtiny.

Jazyková škola. Jazyky: - angličtina, němčina, francouzština, italština, španělština, ruština, dánština, číština, čeština pro cizince.

Jazykové vzdělávání, kurzy: - ve firmách - ve státních institucích.

Pořádání manažerských kurzů, individuální poradenství a koučování. Kurzy: - kurz Angličtina s hypnózou - online kurzy angličtiny - kurzy osobního rozvoje.

Jazyková škola angličtiny a němčiny pro děti.

Průvodcovské služby po celé republice a v Itálii, poznávací zájezdy do Itálie, soukromá výuka italštiny, ruštiny a češtiny pro cizince, překlady a tlumočení čs-it.

informace o vzdělávání, kurzech, školeních, seminářích a rekvalifikacích z celé ČR. Finanční kurzy: - účetnictví - celní a spediční kurzy - daně - právo - audit - mzdy - jiné finanční. Jazykové kurzy: - angličtina - němčina - francouzština - italština - španělština - ruština - v cizině - jiné jazyky. ...

Aldea, vzdělávací agentura Jazykové kurzy: -individuální -skupinové -na objednávku pro podniky i soukromé osoby -světové jazyky -méně užívané jazyky -čeština pro cizince -kurzy pro kolektivy i jednotlivce, pořádané přímo na pracovišti Kurzy českého znakového jazyka. - 3 stupně pokročilosti Kurzy elektronického ...

Freundschaft -vydávání časopisu pro výuku Němčiny na základních a středních školách -jazykové kurzy

Jazyková škola. Nabízíme: - komplexní jazykové služby - nabízíme služby již v 53 jazycích - firemní kurzy - výuka pro veřejnost - jazykové zkoušky - kurzy v zahraničí - překlady - tlumočení a dabing - průvodcovské služby.

Jazyková škola. Jazykové kurzy pro: - firmy - organizace - širokou veřejnost. Jazyková škola nabízející jazykové kurzy šité na míru Vašim potřebám.

Angličtina pro děti, angličtina pro nejmenší, kroužky angličtiny ve školkách a školách, domácí výuka a doučování angličtiny.

Jazyková škola s právem SJZ založena 1920 - bývalá Státní jazyková škola. Výuka 25 jazyků: angličtina, němčina, španělština, francouzština, italština, arabština, čínština, švédština, nizozemština, čeština pro cizince, ruština aj. Pomaturitní studium....

Pořádáme veřejné kurzy: - angličtiny - němčiny - francouzštiny - španělštiny - češtiny pro cizince - řečtiny - čínštiny - japonštiny - švédštiny - norštiny - holandštiny - portugalštiny - chorvatštiny

Jazyková agentura výuka - angličtina v mateřských školách provádí - kurzy pro veřejnost - kurzy pro maminky na mateřské dovolené - fit s angličtinou (60min cvičení a výuka angličtiny)

Berlitz Schools of Languages, s.r.o. Mezinárodní jazyková škola, interkulturní semináře

Berlitz Schools of Languages, s.r.o. Mezinárodní jazyková škola, interkulturní semináře, překladatelský servis: Jazykové semináře pro manažery. Jazykové kurzy pro manažery. Jazyková škola Praha Jazyková škola pro děti Jazyková škola pro mládež Jazyková škola pro dospělé Jazyková škola pro veřejnost. Tradice 128 let, 500 jazykových center ...

Škola angličtiny - kurzy angličtiny pro děti od nejmenších až po studenty.

Výuka, překlady, tlumočení: - vietnamský jazyk Tematické přednášky a kurzy.

Výuka, kurz: - angličtina - čínština

Překladatelské a tlumočnické služby: - překlady z/do německého a anglického jazyka - tlumočení z/do německého a anglického jazyka - výuka německého a anglického jazyka.

Jazyková škola - výuka jazyků - pomaturitní studium jazyků. Další učebny Truhlářská 22 110 00 Praha 1 Na Florenci 1686/9 110 00 Praha 1