Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Jazykové centrum - kurzy češtiny pro všechny úrovně, individuální nebo skupinové - výuka českého jazyka.

Služby: -čeština pro cizince -kurzy komunikace

Mezinárodní anglická jazyková škola pro děti ve věku 1 - 6 let. Nabízíme nadstandardní program v angličtině. Lektoři rodilými mluvčími. Exkluzivní prostory ve vilách se zahradou.

Služby: - programování - tvorba webových softwarů a webových aplikací Kurzy, semináře: - jazykové - počítačové

Jazykové kurzy angličtiny - individuální, skupinové.

Služby: -překlady -tlumočení -výuka jazyků

Pořádáme týdenní jazykové pobyty v České Republice ve spolupráci s lektory ze všech koutů anglicky mluvícího světa. Během jazykového pobytu garantujeme minimálně 70 hodin anglické konverzace s rodilými mluvčími.

Jazyková škola, kurzy: - anglický jazyk, angličtina - ruský jazyk, ruština - čeština pro cizince

Výuka anglického jazyka pomocí Callanovy metody. Kurzy probíhají na adrese: Miniškolka Liborka Liborova 9 169 00 Praha 6

ACE jazykové studio - individuální a firemní výuka cizích jazyků, jazykové pobyty. Nabídka jazyků: - angličtina - němčina - španělština - francouzština - italština - ruština - další jazyky.

Soukromá výuka angličtiny v Praze a okolí, tlumočení angličtiny, poradenství s vazbou na angličtinu.

Provozujeme jazykovou školku a jesle v rodinném prostředí, která poskytuje program v českém a anglickém jazyce pro děti od 15 měsíců do 7 let.

Angličtina pro starší 40 let - skupinová výuka od roku 1999.

Školení, rekvalifikace a učení. Nabízíme kurzy kvalifikační, víkendové a jazykové. Personalista. Pracovník CK a Cestovního ruchu, agličtina.