Naučit se asertivní chování, správný time management anebo multitasking vás mohou naučit kurzy pro firmy. Stejně tak přijdou vhod rekvalifikační kurzy, díky kterým se naučíte novou dovednost anebo získáte oprávnění pro realizaci určitých činností.

Specifické služby v oblasti požární ochrany. Služby v oblasti požární ochrany: - požární asistence při požárně nebezpečných činnostech - požární asistence při kulturních akcích - divadla, shromáždění občanů, filmování - dokumentace požární ochrany - školení PO, BOZP. Prodej a montáž: - bezpečnostní tabulky - kryty na ...

Prodej kosmetických přístrojů, chemických peelingů a produktů dermokosmetiky. Pořádání školení pro kosmetičky.

Zajišťujeme poradenskou činnost v oboru polymerních materiálů, školení v oblasti vstřikování plastů, konstrukci vstřikovacích forem a servisní činnost.

Společnost pro projektové řízení PRINCE2® Jsme partnerem ATO (Accredited Training Organisation) a RCB (Registered Certification Body) spol. TAYLLORCOX. Služby - projektové metodiky na míru - audit projektu (project health check) - implementace zásad projektového řízení - vzdělávání a certifiakce projektových manažerů.

Specializujeme se na organizování a realizaci odborných seminářů a konferencí.

Komplexní služby v oblasti Bezpečnosti práce (BOZP), Požární ochrany (PO) a Pracovnělékařských služeb (PLS) - outsourcing, školení a vzdělávání, e-learning, dokumentace, audity BOZP a PO, dohled nad pracovišti pro PLS. Nabízíme jednoduchou, profesionální a efektivní spolupráci s využitím vlastních IT řešení.

Kurzy a diagnostika: - manažerské dovednosti - efektivní týmová práce a komunikace - program na podporu motivace a sounáležitosti s firmou. Speciální programy pro TOP managment, call centra, obchodní týmy. Trénink a rozvoj manažerských dovedností je od roku 2005 nová produktová řada v nabídce Outward Bound - Česká cesta. Vychází z ...

Zážitková pedagogika a outdoor trénink. Služby: - vzdělávání - aktivní odpočinek

Zajišťujeme realizaci kurzů týmové spolupráce, komunikace, tvořivosti a vedení týmu. Nabízíme teambuilding - organizaci firemních akcí, kurzy na horách, pronájem čtyřkolek.

Služby BOZP a PO - činnost v oblasti požární ochrany, bezpečnosti práce a bezpečnosti technických zařízení - vedení dokumentace, kontroly objektů - revize a zkoušky tlakových a plynových zařízení - školení a odborná přípravu osob.

Služby: - IT služby - správa sítí - cloudové služby - IT outsourcing - správa PC - školení. Pejevové 3120/12 Praha 12, 143 00

Činnost: - interim management - vzdělávání zaměstnanců - vedení účetnictví - financování.

Činnost: - vzdělávací akademie, kurzy pro trenéry, instruktory - odborné semináře, konzultace v oboru fitness, pilates, jóga - pilates studio - pohybové centrum.

Služby - copyeditor, copywriter a obsahový stratég - mentoring a školení - vytváření publikačních plánů pro web, blogy, sociální sítě.

Vývoj - webové aplikace - software Kurzy, školení - IT specialistů Outsourcing

Nabízíme komplexní služby v oblasti práce se zaměstnanci. Jsme klientům partnery po celou dobu životního cyklu zaměstnance. Nejčastěji řešíme: - Trénink, koučink, mentoring - Práci s talenty - Motivaci a odměňování - Hodnocení zaměstnanců - Cílené vyhledávání - Kompetenční modely - Personální audity - Tvorbu HR systémů a procesů.

Služby: -kurzy pro rozvoj zaměstnanců a managementu

E - shop - dermokosmetické přípravky LABORATOIRES ISISPHARMA Dovoz - dermokosmetické přípravky LABORATOIRES ISISPHARMA Školení a semináře - pro lékaře, lékárníky a farmaceutické laborantykurzy - chemický peeling Distribuce - dermokosmetické přípravky LABORATOIRES ISISPHARMA

DRILL je personálně konzultační společnost poskytující široké portfolio produktů a služeb pro firemní zákazníky; od velkých korporací, přes střední a malé společnosti, až po individuální podnikatele. Pomáhá zákazníkům zvyšovat efektivitu a výkonnost tím, že jejich kritické potřeby adresně spojuje s firemní strategií, sjednocuje jejich základní ...

Specializace na elektronické (e-learningové) vzdělávání.

Jsme personálně-vzdělávací společnost, která pomáhá řešit personální problematiku, přičemž klade důraz na efektivitu, individuální přístup a diskrétnost při zpracování získaných informací. Služby pro klienty: -vyhledávání a výběr uchazečů -psychodiagnostické testy -tréninky zaměstnaneckých dovedností -koučování ...

Zabýváme se pořádáním konzultačních seminářů

Činnost: - školení řidičů - oceňování vozidel - pojištění vozidel.

Služby: - firemní vzdělávání - rekvalifikace - zprostředkování zaměstnání cizinců - dotační poradenství