Naučit se asertivní chování, správný time management anebo multitasking vás mohou naučit kurzy pro firmy. Stejně tak přijdou vhod rekvalifikační kurzy, díky kterým se naučíte novou dovednost anebo získáte oprávnění pro realizaci určitých činností.

Školení a kurzy: -Open Source aplikace -Oracle -Unix/Linux -Internet -UML -Microsoft -Základní školení uživatelů PC.

Technické kontroly na manipulační technice vzv. Školení obsluh vozíků, vystavení oprávnění průkazu. Revize hydraulických zařízení. Prodej průmyslových pneumatik.

Příprava a organizace vzdělávacích a zábavných akcí převážně pro firemní klientelu (např. teambuilding).

Školení, rekvalifikace a učení. Nabízíme kurzy kvalifikační, víkendové a jazykové. Personalista. Pracovník CK a Cestovního ruchu, agličtina.

Business consulting - poskytujeme vzdělání pro manažerské dovednosti.

Marketingová činnost. Pořádání: - sportovní akce - firemní a společenské akce - tembuildingy

Po celé ČR poskytuji majitelům firem a (TOP) manažerům poradenství, koučování, mediace a vzdělávání v oblasti řízení, marketingu, obchodu, výroby a administrativy s cílem zlepšit firmu.

Školení, tréning, kurzy. Rozvoj lidského kapitálu: - koučování představuje metodu založenou na individuálním vztahu lektora ke klientovi. - E-learning za pomoci modení techniky - trénink komunikace schopnost efektivní komunikace je základním kamenem lidského fungování v dnešním světě. Trénink prezentace: - umění dobře ...

Služby: - školení v oblasti marketingu a prodejních dovedností

Komplexní požární ochrana a bezpečnost práce. Služby: -projekce požární ochrany -zajištění funkce požárního a bezpečnostního technika -požární dozor-zajištění a asistence -projekty požární ochrany -požární a bezpečnostní školení -dokumentace -preventivní prohlídky objektů PO a BP -protipožární ucpávky ...

LMS je software pro vaše e-Learningové online vzdělávání vašich zaměstnanců či studentů, navíc bez vstupních investic a měsíčních poplatků. Zcela jednoduchý, přehledný a uživatelsky přívětivý systém pro vaše zaměstnance.

Treasure Hunt Prague. Služby: - pořádání teambuildingu

Vyhledávání manažerského talentu pro vaši firmu. Naše divize přímého vyhledávání pro vás vyhledá odborně způsobilé kandidáty do otevřených manažerských pozic. Poradenství v oblasti HR Pomáháme našim klientům s mapováním, zaváděním a zefektivňováním HR procesů, a to zejména procesu řízení pracovního výkonu, kariérního rozvoje, rozvoje lidí, ...

Vývoj produktů pro údržbu a opravárenství. Poradenství v úsporách energií. Správa nemovitostí. Pořádání teambuldingů.

Školení - obchodní a manažerské dovednosti Vyhledávání kvalifikovaných kandidátů - personálního poradenství

Vývoj - hardware pro speciální složky - hardware pro řízení technologických procesů Servis - hardware Školení - software - hardware

Nabízíme airsoftových teambuildingů pro firmy a také i společnosti.

Bezpečnost práce - poradenství - kontroly - zpracování technické dokumentace - školení dodávka - bezpečnostní tabulky. Požární ochrana - poradenství - zpracování technické dokumentace - školení. Dodávka - bezpečnostní tabulky.

Energetické průkazy a posudky Počítačové kurzy

Fullservisová agentura: - služby v oblasti cestovního ruchu, hotelnictví, kultury

Vývoj software na zakázku, outsourcing a školení v oboru IT - online marketing

Počítačové kurzy, školení a doučování.

Vzdělávání a poradenství v oboru cestovní ruch a řízení kvality podle ISO.