Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Plynoservis: -servis a revize plynových kotlů a hořáků -pořádání kvalifikační kurzy montérů, revizních techniků a topičů.

Kosmetický salon. Služby: -kosmetika -manikúra -masáže -rekvalifikační kurzy, zájmové kurzy a doškolovací kurzy.

Kurzy, školení: -vyhláška č. 50/78 -přezkoušení svářečů -kurz a přezkoušení lešenářů -kurz a přezkoušení vysokozdvižných vozíků a multikár -odborná příprava techniků požární ochrany-PO -kvalifikační kurzy v oboru práva, ekonomiky, psychologie -školení BOZP a PO.

Služby: -překlady a tlumočení -jazykové kurzy pro děti i dospělé -servis ve všech světových jazycích. Tlumočení - standardní, konsekutivní, simultální, soudní.

Montáž, prodej: -horolezecké stěny do tělocvičen, sportovních hal -samonosné venkovní stěny. Horolezecká škola.

Společnost Employment Service, a.s. se zabývá realizací komplexních vzdělávacích projektů a poradenstvím v oblasti lidských zdrojů. Úzce spolupracuje se státní správou, především s úřady práce. Hlavní činností společnosti je tvorba a realizace vzdělávacích a poradenských programů dle specifických požadavků a konkrétních podmínek zadavatele na trhu ...

Jazyková škola se zaměřením na výuku anglického jazyka. Příprava k PET a FCE.

Služby: -software (SW) -hardware (HW) - ACER, LEO COMPUTERS -instalace počítačových sítí -školení -konzulatace, poradenství.

Jazykové kurzy: -angličtina -čínština -japonština -italština -ruština. Přípravné kurzy k maturitě: -angličtina -matematika -chemie a další.

Prodej: -barvy na hedvábí, bavlnu, sklo, keramika -modelovací hmoty -hedvábí pro výtvarníky a polotovary -bavlněné výrobky pro malbu na textil -dřevěné vaničky pro výtvarníky -rámečky s vypnutým plátnem. Služby: -výtvarné akce pro zájmové kroužky -výroba barev.

Překlady a výuka, profesionálně a efektivně. Nabízíme profesionální překlady z angličtiny pro mnoha oborů a podložené dlouhodobými zkušenostmi a individuální výuku angličtiny, kde se klade důraz na efektivitu a přirozenost.

Služby: -vydavatelství, nakladatelství -učební pomůcky -vzdělávací a výchovné programy pro školy.

Kondice Pro, s.r.o. je poradenská firma zabývající se zdravým životním stylem. Rozvíjí 4 základní směry: individuální poradenství, skupinové poradenství, pobytové kurzy a vzdělávání. Individuální poradenství je určeno pro jednotlivce, kteří chtějí zlepšit své stávající návyky za podpory odborníka (osobního kouče) ve výživě a životním stylu. ...

Posláním společnosti Jihočeská rozvojová o.p.s., je poskytování odborného sociálního poradenství, podpora a vznik nových sociálních služeb a - za pomoci realizace projektů - rozvoj aktivit občanské společnosti v Jihočeském kraji.

Inženýrské služby, pevnostní výpočty a analýzy, CAD, CAE, FEA, FEM, MKP, CFD, materiálové inženýrství, kompozitní materiály.

Jazyková škola s akreditací Ministerstva školství. Jazykové kurzy: -čeština pro cizince -němčina -angličtina -španělština -italština -francouština -ruština -latina -pro děti od 2.třídy, pro dospělé. Příprava na příjímací zkoušky - prima, SŠ, VŠ. Pomaturitní studium. Letní škola pro děti. Letní tábor ...

Služby: -překlady a tlumočení -angličtina, němčina, ruština a francouzština, (AJ, NJ, RJ, FJ) -překlady ověřené soudním tlumočníkem z a do anglického a německého jazyka -jazykové kurzy angličtiny, němčiny a francouzštiny.

Služby: -pořádání jazykových kurzů -individuální, firemní i letní kurzy -překlady a tlumočení.

Projekce: -stavební -inženýring -zajišťujeme inženýrské služby ve stavebnictví včetně požární bezpečnosti staveb a požárně bezpečnostního řešení.

Služby, servis: -revize, montáž, servis plynových zařízení -revize, montáž, servis elektrických zařízení -revize, montáž, servis tlakových zařízení -revize zdvihavích zařízení -školení BOZP -požární ochrana.

Nabízíme kompletní portfolio kurzů IT, které pokrývají pestrou škálu nejrůznějších oblastí od základů Windows a Linux až po pokročilou práci s MS Office, OpenOffice, počítačové grafiky, tvorby webových stránek, zpracování digitální fotografie a videa či správu sítě. Kromě poskytování standardních IT kurzů, pořádáním rekvalifikací a školení soft ...

Prodej, servis, opravy: -vysokozvižné vozíky -repasované-použité vysokozvižné vozíky -provádění technických kontrol vysokozdvižných vozíků. -školení řidičů vysokozdvižných vozíků -prodej náhradních dílů.