Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Služby: -manažerské, jazykové a účetní kurzy -rekvalifikace.

Služby: -výuka AJ, NJ, RJ -kurzy rozvoje osobnosti -výroba výukových materiálů -antistresové programy -relaxační víkendy.

Potápěčské centrum. Prodej: -potápěčská technika-výstroj. Cestovní agentura: -specialista na Bali -výcvik potápění -zájezdy -vlastní základny Bali, Chorvatsko -letenky. Prodejna. -České Budějovice, Husova 53.

Služby: -výuka hry na klávesové nástroje, zpěv, kytara, sborový zpěv.

Autoškola: -výuka a výcvik žadatelů o získání ŘP všech skupin -kondiční jízdy pro držitele ŘP všech skupin -kurzy bezpečné jízdy -školení řidičů referentů -školení řidičů profesionálů. Služby: -asistenční pomoc pro všechny druhy motorových vozidel, jejich přívěsů a návěsů.

Služby: -středisko plavecké výuky -plavecká škola.

Vzdělávací agentura: -vzdělávací programy -kurzy -workshopy, semináře, přednášky.

Služby: -střední škola podnikání a služeb -Státní jazyková škola. Studijní obory: -veřejnosprávní činnost -sociální péče -přírodovědné lyceum -ekonomika a podnikání. Učební obory: -cukrář-výroba -prodavač-smíšené zboží.

Služby - Organizace volného času v Domě dětí a mládeže

Poradenství: - poradenská činnost pro systémy řízení ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, Bezpečnost práce - školení - řízení managementu - teoretické, praktické školení auditorů - teoretické, praktické školení manažerů - bezpečnosti práce v ČR - prověrková činnost - pomoc při interních auditech - provádění interních a ...

Služby: -střední odborná škola -jazyková škola.

Služby: -komplexní servis v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce. Prodej, revize: -požární přístroje -hydranty.

Rekreační středisko: -vhodné pro školy v přírodě, hendikepované a tělesně postižené osoby, firmy, turisty, zájezdy, školení -kapacita ubytování 60 lůžek -celodenní stravování, polopenze -restaurace -tělocvična, klubovna, minigolf, volejbalové hřiště.

Komplexní služby PO a BOZ: -školení, testy, zkoušky.

Dům dětí a mládeže. Odloučené pracoviště DDM J. Hradec.

Služby: -tlumočnické a překladatelské -výuka angličtiny.

Služby: -dům dětí a mládeže -zájmové kroužky.

Služby: -školení strojníků těžkých stavebních strojů včetně státních zkoušek -školení BOZP bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

Každý den slevy 50% a více. Nenechte si ujít každodenní slevy. Dostaňte slevu na věci, které běžně užíváte či děláte. Slevy na ubytování či jídlo v luxusních hotelech či restauracích.

Služby: -výuka společenského tance a společenské výchovy -discotance, výrazový tanec -taneční vystoupení, choreografie -GOGO tanečnice -zápis do taneční školy pro chlapce a dívky ve věku od 5let -zápis do základního tanečního kurzu -taneční kurz "nejen pro manželské páry" -pronájmy společenského sálu na společenské i ...