AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
BOZP: -výkon činnosti koordinátora BOZP dle zákona č.309/2006 Sb -vyhledávání rizik možného ohrožení zdraví zaměstnanců a zpracování předepsaných rizik dle ZP -zpracování vnitřních předpisů dle platných předpisů a nařízení -zpracování kategorizace prací na základě předložených protokolů měření -zpracování seznamu zakázaných prací těhotným ...

Provádění revizí technických zařízení. Nabídka služeb v oblasti bezpečnosti práce.

Nabízíme komplexní služby v oboru požární ochrany a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

Poradenství - dotace z EU Kurzy - prodejní dovednosti a vyjednávání - prezentační dovednosti - rozvoj lidských zdrojů a rekvalifikace - koučování.

Volejbalové a fotbalové hřiště 5 tenisových kurtů Tenisová škola.

Služby: -terapie -kraniosakrální osteopatie -pořádání kurzů -vyšetření mobility.

Pořádání obchodní soutěže. Inženýrská činnost ve výstavbě.

Školení: -kadeřnické -nehtová modeláž.

Výuka anglického jazyka, angličtina. Překladatel, tlumočník.

Sdružení PRO ekologickou výchovu a ochranu přírody.

Kurzy - výcvik obsluhy zemních a stavebních strojů - školení strojníků.

Zájezdy s pořádáním potápěčských kurzů. Kurzy - potápění.

Němčina - překlady - tlumočení Čeština - překlady - tlumočení Výuka - čeština - němčina.

Služby: - další vzdělávání podnikových právníků firem, které obchodují se zahraničím. Lektorský tým je tvořen odborníky z oblasti mezinárodního práva soukromého, práva mezinárodního obchodu a obchodního práva - školení, semináře.

Nabídka, prodej: -výtvarné kurzy -hobby potřeby.

Dům dětí a mládeže, DDM: - zájmové kroužky. Centrum volného času.

Pořádáme výtvarné kurzy. Atelier. Kurzy malování pro dospělé.

Sportovní agentura - incomingová turistika spojená s outdoorovými sporty firemní akce, lyžařské kurzy Sportovní kurzy - lyžování, carving, funcarving.

Překlady a tlumočení Pořádá - jazykové kurzy.

Doučování angličtiny v Rousínově, Vyškově, Slavkově. Individuální výuka ve firmách i pro jednotlivce - dojedeme k Vám a učíme u Vás. Efektivní techniky dokučování angličitny, konverzační procvičování, důraz na angličtinu v praxi.

Služby: -jazykové, jazykovka -intenzivní víkendové kurzy, intenzivní týdenní kurzy -soukromé lekce -překlady, tlumočení -letní a zimní tábory pro děti -studijní pobyty v zahraničí -semináře, jazykové audity -rodilí mluvčí i čeští lektoři jsou velice přátelští -bezdrátové připojení na internet, během vyučování nabízíme nápoje zdarma.