AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Poskytuji osobní koučink zaměřený na problémy ve vztazích partnerských a manželských, mezi rodiči a dětmi, a v neposlední řadě problémy s hledáním životního partnera.

Dům* dětí a mládeže, DDM*, centrum volného času Heleceletova: -kurzy, kroužky pro děti a dospělé -keramika -hudební -jazykové -přírodovědné -rodiče s dětmi -malování -výukové programy pro mateřské a základní školy -příměstské tábory.

Dům* dětí a mládeže, DDM*: -kurzy, kroužky pro děti a dospělé -keramika -malování -turistika -výukové a tvořivé programy pro mateřské, základní a střední školy -příměstské tábory.

Služby související s ochranou životního prostředí: -poradenství v oboru ochrana zdraví a bezpečnost práce -poskytování software -sledování nebezpečných látek -školení v oblasti přepravy chemických látek.

Pořádání: -kurzy, školení, rekvalifikace: -firemní vzdělávání -projektová činnost -agentura práce -outdoor -team building -účetnictví -poradenství -obchodní zástupce -průvodce cestovního ruchu -pečovatelka o děti -sociální pracovnice -jazykové kurzy -počítačové kurzy Autorizované tréningové ...

Aeroklub letiště Medlánky: -letecká činnost -vyhlídkové lety -výcvik pilotů.

Komunikační a informační systémy: - návrhy, projektování a instalace datových sítí -komunikační systémy -hardware -software -návrhy a projektování datových sítí -instalace datových sítí -měření, diagnostika a certifikace datových sítí -bezdrátová propojení datových sítí -školení, služby a poradenská činnost ...

BBS, člen České asociace MBA škol (škola)(CAMBAS): -poskytuje prestižní manažerské vzdělání Executive MBA s důrazem na strategické řízení, řízení financí, marketing, lidské zdroje -studia probíhají formou víkendových soustředění po dobu 2 let -absolventi získávají titul MBA od Nottingham Trent University, Velká Británie.

Internetová škola španělštiny.

Služby: -pořádání seminářů pro úředníky -pořádání školení, reklamní dovednosti -pronájem kanceláří, školících prostor, učeben. Pobočka: -Jeseniova 1045/33, 130 00 PRAHA 3.

Manikůra, pedikůra. Školící středisko. Prodej materiálu. Služby soudního znalce v oboru.

Karty, kurzy, Reiki, astrologie, numerologie, spirituální léčení.

Semináře a konference. Firemní akce na míru pro vaše zákazníky, dodavatele, zaměstnance. Sportovní akce: golfové turnaje, golfové akademie pro začátečníky, sportovní víceboje i v netradičních disciplínách, outdoorové aktivity, motokáry, čtyřkolky, střelby, lukostřelba, paintball, škola smyku a mnoho dalších. Kulturní a společenské akce.

Dotace, granty, financování projektů, školení a vzdělávání, technologická řešení.

Pořádáme kurzy první pomoci pro firmy, kurzů první pomoci pro rodiče a veřejnost a také speciálních kurzů a záchranářských výcviků.

Jazyková škola: -výuka angličtina, němčina, francouzština v centru Brna -jednoleté denní studium -gramaticko-konverzační kurzy s rodilými mluvčími -klasické odpolední a večerní kurzy -dopolední a víkendové kurzy -příprava ke státním a mezinárodním zkouškám -firemní výuka a obchodní jazyk.

Vzdělávání pro veřejnou správu Daňové poradenství Účetnictví Ekonomické služby

Firemní párty, teambuilding, konference, hostesky, catering, gastro servis, ubytování, veletrhy, sales promotion, design.

Poskytování školení, workshopů a konzultačních služeb. Záruční a pozáruční servis serverů, počítačů, notebooků značek IBM a Lenovo.

Jazyková škola: -výuka anglického jazyka - docházkové kurzy všech pokročilostí -dopolední, odpolední i večerní -1x3 nebo 2x2 hodiny týdně -přípravné kurzy ke zkouškám Cambridge -obchodní angličtina -intenzivní celoroční kurzy 20 h. týdně -pomaturitní studium s oprávněním MŠMT -speciální kurzy pro děti a mládež 1x2 hodiny týdně ...

Jazyková a vzdělávací agentura: -výuka anglického, německého, francouzského, španělského, italského a ruského jazyka -studium v zahraničí (jazykové kurzy) -jazykové kurzy v tuzemsku (intenzivní kurzy pro motivované zaneprázdněné profesionály) -prázdninové studijní kurzy pro děti a mládež v zahraničí, jazykové poznávací ...

Bar Výuka a kurzy - hra kulečníku Billiard club - 10 poolových stolů 9 stop, 1 karambol 210 cm.