AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Služby: - požární ochrana - školení zaměstnanců, odborná příprava požárních hlídek, preventistů PO, zastupování při kontrolách, poradenská činnost - bezpečnost práce.

Výuka - angličtina - odpolední a večerní kurzy - v malých skupinách - firemní a individuální výuka - docházkové odpolední kurzy - příprava k mezinárodním zkouškám, na pohovor, k maturitě - víkendové kurzy

Služby: -svářečská škola -soudně znalecké posudky v oboru rozvody plastů -technická pomoc.

Komplexní služby a školení - bezpečnost práce Komplexní služby - požární ochrana. Školení - požární ochrana Poradenství - personalistika - pracovně-právní vztahy.

Jazyková škola, služby ve více než 10 jazycích: -firemní a individuální jazykové kurzy angličtina, němčina, francoužština, španělština, čeština pro cizince, italština, polština, ruština, bulharština, ukrajinština -překlady v jmenovaných jazycích a dále překlady maďarština, finština -titulkování videí -tlumočnické služby (tlumočení) ...

Nabízíme jazykové kurzy všech úrovní pro jednotlivce či malé skupiny. Zaručujeme osobní přístup a prostor pro samostatný projev. Zdokonalíte se v komunikaci, rozšíříte si slovní zásobu a vylepšíte si psaný projev.

Služby: -školení, kurzy se zaměřením na finance a účetnictví, manažerské -obchodní a prezentační dovednosti -kompletní podporu při řízení chodu společnosti -poradenství všech oblastech řízení podniku, od personalistiky, přes ekonomiku až po řízení rozvoje podniku -profesionální analýzy -jednoznačný analytický výstupy.

Služby v oboru bezpečnosti práce a požární ochrany, školení pracovníků a tvorby dokumentace BOZ a PO. Revize hasících přístrojů a hydrantů.

Pořádání kurzů. Nabízíme řadu kurzů, které vyhovují přijímacím testům na vysoké škole.

Společnost je expertem v oblasti bezpečnosti IT a zálohování dat. Služby: -konzultační a projektové poradenství -plný outsourcing správy -implementace ISMS dle ISO 27001 a příprava na certifikaci -školící a přednášková činnost, odborné semináře, školení (Sidewinder v7, PremierAccess, SmartFilter, Webwasher, McAfee IPS, McAfee Foundstone, ...

překlady z a do německého, anglického i srbského jazyka. Nabízíme au-pair zájezdy do německy mluvících zemí, jazykové a profesní vzdělávání.

Poskytování kvalitního vzdělávání veřejnosti, zaměstnanců firem, státních institucí i neziskového sektoru.

Překladatelská a tlumočnická činnost, překlady, tlumočení, výuka anglický jazyk.

Kartotéka platidel. Odborné kurzy. Verifikační technika.

Kurzy plavání pro děti i dospělé Kurzy plavání pro mateřské školy Cvičení ve vodě (aquaaerobic).... Jarní soustředění Letní soustředění u moře Zimní akce (lyžování)

Nabídka poradenství, konzultací a školení.

Kurzy jachtingu na Brněnské přehradě: - jachtařské kurzy - kapitánské zkoušky a průkazy - specializované kurzy plachtění - kurzy 1. pomoci pro jachtaře.

Poradenství a služby v řízení, rozvoji organizací a lidských zdrojů.

Provádíme skládání, opravy a upgrade PC, čištění a zrychlení PC, instalace, odvirování, zálohy dat a rozvedení internetu. Instalujeme operační systém, ovladače a aplikace. Nabízíme instalace a konfigurace tiskáren či síťových prvků (routry, IP kamery). Učíme základní práci s počítačem.

Počítačová škola GOPAS je největším poskytovatelem školení v oblasti: -informačních technologií na českém i slovenském trhu. Ročně absolvuje odborné kurzy téměř 30 tisíc studentů, z nichž většinu tvoří specialisté IT. I přesto, že působí na poměrně malém trhu, patří GOPAS k jedněm z největších poskytovatelů IT školení v Evropě.

Výuka jazyků, překlady, tlumočení.