AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Služby - kurz psaní všemi deseti, psaní se správným prstokladem.

Služby - výuka angličtiny pro děti i dospělé. Výuka probíhá na těchto místech: - adresa: DDM Jungmannova 1084, Kuřim - adresa: MC Paleček, K. J. Mašky 2, Blansko.

Plavecká škola BUBLINKA - provozovna Wellness Kuřim, Blanenská 1082, Kuřim.

Služby: - vzdělávání přímo ve firmách nebo v otevřených kurzech - konzultace a workshopy - outdoorové tréninky - koučování

Konzultace, školení, poradenství, analýzy. ISMS Manažer/CISO/DPO.

Hudební škola Yamaha Rytmické krůčky Zobcová flétna Akustická kytara

Tlumočení a překlady: -italština - němčina. Výroba, prodej, eshop.: -vlny a ušlechtilých vláken -kurzy plstění -výrobky z merina a ušlechtilých vláken vyrobeny technikou zvanou plstění/filcování: -netradiční čepice, klobouky, barety -vesty -tašky, kabelky -hračky -nášivky -přáníčka -šperky.

Prodej, leasing, servis: - stavební stroje, smykem řízené nakladače Prodej: - nová i použitá přídavná zařízení a příslušenství pro nakladače. Školení strojníků: - základní kurzy.

Služby: -kurzy lezení -lezecká stěna -lezecký program pro rodiče s dětmi -lezení pro děti -lezecký dětský koutek -lezení pro začátečníky, pokročilé, skupiny.

Kynologický klub Šlapanice. Výcvik pro veřejnost každou sobotu od 8 hodin. Bližší info na www.kkslapanice.com

Lektorka rukodělného podnikání. Bohdana Goliášová učí všechny rukodělné výrobce, jak se svým koníčkem uživit. Jak prezentovat a prodat svoje handmade výrobky.

Proutkaření a vyhledávání geopatogenních a patogenních zón pomocí VIRGULÍ a přístrojové techniky, Pořádání odborných kursů na vyhledávání vody a vodních zdrojů. Lektor institutu alternativních studií - výuková školicí lektorská činnost - pořádání odborných seminářů včetně lektorské činnosti semináře - harmonizace - duchovního vývoje a ...

-Překladatelská a tlumočnická činnost -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Velkoobchod a maloobchod -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

Výuka - jazyky - hudba. Pořádání - školení - kurzy.

Činnost: - kompletní služby, školení v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví pří práci (BOZP) a požární ochrany (PO).

Služby - koučink, výkonový nebo rozvojový koučink - mentoring - semináře a školení.

Služby - doučování matematiky, angličtiny a českého jazyka.

Soukromá lektorka angličtiny - výuka angličtiny - překlady a překladatelská činnost.

Prodej kvalitních lidských vlasů z Indie. Velkoobchod kadeřnických potřeb. Kurzy, školení. Relaxační dámské kadeřnictví Hair Visage

Školení, kurzy, konzultace: - OOP (objektově orientované programování) - UML (Unified Modeling Language) - návrh IS