Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Vzdělávání dospělých, pořádání kurzů (kurzy): - manažerské - počítačové, IT - celoživotní vzdělávání.

Jazyková škola, jazykové kurzy. Výuka: - angličtina, anglický jazyk.

Výuka angličtiny pro dospělé, i děti, callanovou metodou, překlady odborné i běžné

Neformální, individuální výuka: - tanec. Taneční příprava na plesy. Příprava na novomanželský tanec Argentínske Tango Taneční pro dospělé Taneční pro skupiny na klíč

Jazyková Agentura Buddy organizuje kurzy angličtiny, němčiny, francouzštiny, ruštiny, italštiny, španělštiny a čínštiny.

Společnost Školení první pomoci s.r.o. organizuje školení a kurzy první pomoci.

Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků. Příprava a nabídka: - přednášky - kurzy a semináře pro další vzdělávání učitelů.

Projektování a revize zádržných systémů proti pádu osob, navrhování technických opatření pro údržbu fasády pomocí horolezecké techniky. Školení v oblasti navrhování zádržných systémů proti pádu osob.

Vzdělávání, konzultace. Konzultační a vzdělávací firma: - vedení a rozvoj lidských zdrojů - strategický rozvoj organizací - optimalizace a vedení procesů, obchodních a marketingových činností.

Autoškola - kondiční jízdy - školení řidičů motorových vozidel do 3, 5t Školení řidičů motorových vozidel do 3, 5t

Vzdělávací středisko bezpečnostních služeb - akreditované vzdělávání, kurzy a školení - rekvalifikace.

Rekvalifikace, školení: -manikúra -pedikúra -nehtová modeláž -nailart -prodlužování a zahušťování řas -depilace -základy líčení

Kompletní služby v požární ochraně a bezpečnosti práce BOZP a PO - dokumentace a směrnice - školení zaměstnanců v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

Velkoobchod, prodej, e-shop: - potřeby pro manikúru, nehtovou modeláž, pedikúru, dezinfekci, depilaci, masáže. Poradenská činnost v těchto oborech. Rekvalifikace - akreditace Min. školství a mládeže ČR - pro obory manikúra, pedikúra, přístrojová pedikúra - suchá medicinální, nehtová modeláž. Zájmové kurzy neht. modeláže, nail art - one ...

Společnost Dive Crew School s.r.o. provozuje školu potápění.

Tomáš Ožana provozuje taneční školu v Ostravě, nabídka tanečních kurzů.

EDIN zajišťuje výuku anglického jazyka zábavnou formou prostřednictvím rodilých mluvčí a českých pedagogů.

Služby: - lektor a mentor pro osobní produktivitu - tréninky osobní produktivity a time managementu

Společnost Apeiron Consulting, s.r.o. poskytuje odborná školení pro firmy

Školicí firma, vzdělávání dospělých, vzdělávací, poradenská, konzultační a školící společnost, školení: - pro malé a střední firmy, velké společnosti, úřady, - veřejné kurzy a uzavřené semináře z oblasti komunikace, obchodních dovedností, manažerských dovedností, psychologie a osobnostního rozvoje. - školy mistrů, manažerské programy - ...

Komplexní zajištění BOZP a PO ve firmě: - bezpečnost práce - požární ochrana - hygiena práce - koordinátor BOZP - šetření pracovních úrazů - školení.

Vzdělávací a poradenské služby. Agentura práce.

Mezinárodní jazykové centrum - jazyková škola, jazykové kurzy, kurzy pro veřejnost, firemní kurzy, mezinárodní zkoušky