Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Rodinné relaxační centrum Narcis poskytuje plavání kojenců, batolat, předškolních dětí.

Velkoobchod - železářství - řeziva, oken a dveří - barvy, laky, ředidla Nákladní doprava Stavební činnost Půjčovna strojů a nářadí Prodej, servis, pronájem kompresorů Prodej a dělení hutního materiálu Prodej stavebního materiálu Zahradní architektura Pneuservis Dřevostavby Centrum bezpečné jízdy

Činnost: - kurzy obchodních dovedností - koučink, konzultance - zvýšení prodeje. Jsme tým poradců a lektorů, které baví rozvíjet další byznysy. Koučink pro manažery a majitele firem. Kurzy - obchodní dovednosti a etiketa, komunikace, time management. Firemní poradenství - zaměřené na obchod, marketing a právní aspekty ...

Radana Walachová poskytuje služby v oboru bezpečnost a ochrana zdraví při práci (BOZP) a požární ochrana (PO)

Renáta Lupieńská nabízí výuku, kurzy: - angličtina - francouzština

Společnost PREVENT MORAVA s.r.o. se zabývá požární ochranou PO, bezpečností práce BOZP, poskytuje školení a zpracování dokumentace v oblasti PO a BOZP. Revize: - hasicí přístroje - hydranty - protipožární nátěry - zdvihací zařízení - stavební stroje.

Prodej, oprava, servis, služby: - počítače - instalace operačních systémů - správa i servis sítí LAN / WAN / WIFI / VPN - počítačové kurzy.

Kurzy, výuka: - kiteboarding - snowkiting - buggykiting - landkiting.

Kurzy komunikace v obchodě, managementu: - obchodní dovednosti - manažerské dovednosti - lidské zdroje - rekvalifikace - speciální programy.

Je kancelář váš druhý domov? Potřebujete efektivně zmírnit příznaky stresu a připravit svoji mysl i tělo na vypjaté situace? Udělejte první krůček pro velkou změnu. Zvedněte se ze židle, protáhněte a uvolněte si tělo s lehkostí v Tchaj-ťi centru Ostrava s trenérem Marcelem. Dejte valem bolesti zad. Máte pocit, že je toho na vás moc? Naučte se na ...

Společnost Rafra zajišťuje prodej, nájem a revize bezpečnostních záchytných sítí, prodej sportovních, průmyslových a stínících sítí. Dále taky služby v oblast bezpečnosti práce ve výškách, praktická i teoretická školení, technologické postupy a komplexní technickou podporu.

Společnost Školení řidičů s.r.o. se sídlem v Ostravě je akreditované školicí středisko, které se zaměřuje na vstupní i pravidelné školení řidičů z povolání (profesionálů) a řidičů vozidel do 3.500 kg. Vstupní školení slouží k získání průkazu profesní způsobilosti řidiče. Školení řidičů referentů - vozidel do 3500 kg - může probíhat i v sídle ...

Poradenství: - bezpečnost práce, bezpečnost výrobků - ekologické firemní poradenství - ovzduší, rozbory vody, odpady - systémy řízení ISO.

BOZP Consulting se specializuje na BOZP, požární ochranu, systém managementu BOZP, školení řidičů vozíků.

Ing. Mário Urban provozuje vzdělávací středisko - kurz kvalifikovaného ošetřovatele, zubní instrumentářku, sanitář, masér ve zdravotnictví.

Organizace kurzů pro fyzioterapeuty, ergoterapeuty, maséry, lékaře.

Axony je vzdělávací a fyzioterapeutické centrum, které se zaměřuje klasické ale i nejmodernější postupy. Psychologická pomoc, terapie, relaxace, mindfulness.

Akademický ústav Karviná, z.ú. svou činností usiluje o růst vzdělanosti občanů, zvyšování kvalifikace a posílení občanských kompetencí a rozvoj osobnosti. Naší hlavní aktivitou je celoživotní vzdělávání. Zaměřujeme se zejména na rekvalifikaci, vzdělávání zaměstnanců a vzdělávání sociálních pracovníků. Dále provozujeme Nízkoprahové zařízení dětí a ...

Společnost nahoru - personální rozvoj, s.r.o. nabízí kurzy seberozvoje: - koučink - facilitace - mediace

Strategická motivace zaměstnanců. Pomáháme klientům v oblastech osobnostního rozvoje, vzdělávání a týmové spolupráce.

Kurzy cvičení a plavání pro děti. Mateřské centrum: -Opava, Válečkova 16. Psychofyzická příprava na porod. Plavání kojenců a batolat. Plavání dětí (bez rodičů). Plavání rodičů s dětmi. Plavání dětí z MŠ. Cvičení kojenců a batolat. Cvičení rodičů s dětmi, školička. Laktační liga. Hlídání dětí. Dovolená s baby clubem. Mikroškolka, ...

Petra Herrmannová provozuje mateřské centrum. Centrum pomáhá maminkám s hlídáním dětí, nabízíme řadu kurzů a také hernu pro děti.

Kurzy: - ergoterapie - fyzioterapie. Fyzioterapie - sportovní fyzioterapie - ergonomie - podiatrie - rehabilitace čelistního kloubu a pourazových a pooperačních stavů - bolesti zad, McKenzie terapie.