AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Rekvalifikační kurzy v oblasti účetnictví, mezd a daňové evidence, všechny vzdělávací programy akreditovány MŠMT. Odborné kurzy a semináře, účetní služby a poradenství.

Návrhy zahrad Odborné konzultace v oboru zahradní architektura, kurzy a semináře Zahrady v souladu s přírodou, ekozahrady

Služby: - zabezpečování dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků - vzdělávání pedagogů, dospělých.

Prodej: - společenské šaty - svatební šaty. Cvičení: - zumba.

Zpracování - daňová přiznání Výuka - účetnictví Vedení - účetnictví - mzdy

Projekce, poradenství: - automatizace a řízení - technická podpory výroby - vývoj software pro řízení operací - kvality ve výrobě. Kurzy a semináře pro personál údržby, programátory i manažery oblast nezávislých řešení v automatizaci

Zprostředkování lektorů hry na různé hudební nástroje (i zpěvu) v celé České republice. Výuka pro děti i dospělé. Lekce v místě Vašeho bydliště nebo u lektora.

IT služby Vytváření a udržování systému jakosti ISO 15189, NASKL, SAK BOZP: - poradenská činnost Účetnictví: - daňová evidence - personalistika a mzdy - vyúčtování pro zdravotní pojišťovny Personalistika.

Překlady: - kompletní služby - soudní překlady. Výuka: - angličtina - němčina - španělština - francouzština - italština - čeština pro cizince.

Společnost splňuje normy pro systém řízení jakosti podle ČSN ISO 9002 Akreditovaná zkušební laboratoř č.1211 Normové zkoušky, poradenská činnost při: -diagnostice -přípravě a výstavbě pozemních komunikací a inženýrských konstrukcí. Zkušebna: -zemin, kameniv, asfaltů, asfaltových směsí, vrstev vozovek, betonů, povrchových ...

Služby: -vedení účetnictví -společné zdanění manželů. Vzdělávání, školení, kurzy, výuka: -kurzy učetnictví -daňové poradenství -kurzy a semináře s akreditací MŠMT ČR pro odbornou veřejnost z oblasti účetnictví, daňových zákonů, pracovně právních vztahů, zdravotního, sociálního a nemocenského pojištění -můžete získat aktuální informace ...

Jazykové kurzy: - anglický jazyk.

Vydavatelství, nakladatelství: - jazyková literatura - učebnice angličtiny (New English for You) pro základní školy. Jazyková škola. Kurzy, výuka: - cizí jazyky (anglický jazyk).

Vzdělávací agentura, vzdělávání: - příprava lidských zdrojů - školení, kurzy, rekvalifikace - školení managementu, zaměstnanců.

E - shop - bižuterie z minerálů, skleněná - malovaná trika, hedvábné šály - sklo a skleněné dekorace malované vitrážovou technikou - minerály - knihy a karty - dárky "kurzy, semináře, přednášky - Práce s vlastním energetickým zdrojem - Harmonizace vztahů - Milost jako hnací síla roku 2012 - ...

Němčina - překlady - tlumočení Výuka - němčina

Jazyková škola zabývající se výukou cizích jazyků se specializací na anglický jazyk. Firemní kurzy za bezkonkurenční ceny, dotované kurzy angličtiny v penzionu v Beskydech, kurzy pro maminky na mateřské zdarma.

Prodej - esoterická literatura Přednášky a semináře Prodej - CD a MC s relaxační hudbou Prodej - esoterické předměty (sošky andělů a víl, mandaly, růžence, léčebné obrazy, léčebné kameny, ...) Alternativní poradna Alternativní poradna

Revize: -tlakové nádoby. Prodej, revize: -hasící přístroje. Školení: -bezpečnost práce a požární ochrana-BOZP.