AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Mgr. Petr Kašuba poskytuje služby: - tandemové lety - let tandemem - tandem paragliding.

Vzdělávací a rozvojové programy pro jednotlivce i pracovní týmy firem a organizací: - budování, rozvoj pracovních týmů - koučování (individuální, týmové, skupinové) - diagnostika - vzdělávání - Belbin e-interplace (týmové role).

Pořádání - letní dětské tábory Kurzy - aikido - sebeobrany

Prodej a distribuce kinesio tejpů známých taky jako kinezio tejp, bavlněný tejp popř. elastický tejp. Školení a pořádání kurzů kinesio tejpování.

Jazykové vzdělávání. Překlady běžné i soudní (úřední). Manažerské vzdělávání - semináře a workshopy. Poradenství z oblasti interního auditu a řízení kvality ve veřejné správě. Rekvalifikační kurzy. Řízení kvality ve veřejné správě. Strategické plánování, procesní řízení.

Tiskárna: - velkoformátové fotografie - ofsetový, digitální, inkjetový tisk - knihařské a dokončovací práce - grafické práce - signmaking - reklamní předměty. Jazykové kurzy: - víkendové a letní kurzy - překlady a tlumočení - tábory s angličtinou pro děti - cambridgské zkoušky.

Amenit Zabýváme se prodejem SW (včetně licencování Microsoft), dodávkou bezpečnostních a antivirových řešení. Vývojem software na zakázku, programováním webových aplikací, profesionální správou sítí (včetně dodávky výpočetní techniky). Službami - IT školení, rozesílání emailů, správa a tvorba www stránek. Antivirové Centrum - Internetový ...

Semináře, kurzy a tréninky: - manažerské, komunikační, prezentační a lektorské dovednosti - dovednosti řešení konfliktů - vedení porad - týmové chování a týmová spolupráce - vedení účetnictví SVJ.

Poradenství, školení, dokumentace: - bezpečnost a ochrana zdraví při práci, bezpečnost práce - požární ochrana - prevence závažných havárií Revize, kontroly: - vyhrazená technická zařízení (zdvihací, elektrická, plynová) - žebříky, regály.

Dům dětí a mládeže, DDM. Služby: -pořádání zájmových kroužků pro děti, výletů -prázdninové pobyty, tábory.

Jazykové kurzy. Výuka-jazyky: -anglický, angličtina -německý, němčina -španělský, španělština -francouzský, francouzština -italský, italština -český, čeština pro cizince -kurzy pro veřejnost, firmy, podnikatele, víkendové, individuální. Služby, poradenství: -soudní překlady -opravy, korektury v českém jazyce (diplomové ...

Výcviková škola: - soukromých, obchodních a dopravních pilotů Doprava: - letecká přeprava vnitrostátní, mezinárodní -vyhlídkové lety (pro 3-15 osob) - charterové lety (na zakázku) - nepravidelné letecké linky - aerotaxi: -BEECHCRAFT KING AIR B200C max.9 cestujících -CESSNA T303 CRUSADER max.4 cestující - přeprava osob na území ...

Jazyková škola. Výuka, kurzy: -anglický jazyk (angličtina).

Služby - kurzy lyžování a snowboardingu - lyžařský a snowboardový výcvik.

Potápěčské Centrum Trigger Divers Nový Jičín - škola potápění - prodej výstroje pro šnorchlování, rekreační i technické potápění.

Plavecká škola - Baby club RELAXÁČEK plavání rodičů s dětmi - plavání žáků základních a mateřských škol probíhá na krytém bazénu v Kopřivnici a ve Studénce - Relax bar.

Svářečská škola - kurzy svařování.

Firma DYTRON s.r.o. je dodavatel 3D a PLM řešení v různých průmyslových odvětvích. Provádíme školení CAD, CAM a PLM systémů. Také se zabýváme prodejem a servisem výpočetní techniky. Implementace CAD/CAM/PLM systémů: - poradenství v oblasti průmyslových řešení - zkušenosti a reference PLM - prodej CAD/CAM/PLM systémů - prodej CATIA - ERP ...

Technický a stavební dozor Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci

Kurzy, výuka: - cizí jazyky - angličtina, němčina, polština, ruština...atd.

Služby, pořádání: - kurzy plavání novorozenců, kojenců, batolat, předškoláků - pobyty pro rodiny s dětmi - akce pro děti (karneval, drakiáda, divadlo, aj.).

Činnost: - služby v oblasti BOZP a PO - životní prostředí

FIRE GROUP s.r.o. Nový Jičín. Vzdělávání, školení, poradenství: - v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci - technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany - pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti - odborné školení PO, BOZP. Služby: - zajištění funkce požárního a ...