AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Zabývám se poradenstvím v oblasti účetnictví a školením pro účetní. Další služby: - daňového přiznání - účetnictví – DE -finanční poradce České podnikatelské pojišťovny (ČPP) -finanční poradenství -hypotéky, úvěry -stavební spoření RSTS -životní, kapitálové pojištění majetkové Školení, poradenství, zpracování: -zástupce firmy ...

Činnost: - služby v oblasti bezpečnosti práce a hygieny práce (BOZP) - požární ochrana - koordinátor BOZP staveb. Prodej: - bezpečností značení - hasicí přístroje, hydranty (revize, servis).

Služby: - svářečská škola - kurzy sváření, svařování

Činnost: - výuka francouzského jazyka

Návrhy, poradenství: - komunitní a sdílené zahrady - zahrádky u kaváren a restaurací Služby: - zahradnické kurzy - vázání kytic

Služby: - anglické výukové centrum - výuka angličtiny

Služby: - výtvarná škola - kurzy kreslení

Školící středisko DQ Centrum: - defektoskopické kvalifikační a doškolovací kurzy.

Výuka, trénink: - sebeobrana, sebeobranný systém KRAV MAGA.

Výuka: - anglický jazyk - německý jazyk - ruský jazyk - čeština pro cizince.

Jazyková škola, výuka, kurzy: - angličtina - němčina - italština - španělština - francouzština - ruština - angličtina pro děti - čeština pro cizince.

Jazyková škola, kurzy: - anglický jazyk - německý jazyk - angličtina, němčina pro děti - francouzský jazyk - ruský jazyk - španělský jazyk - italský jazyk.

Kurzy, výuka: - anglický jazyk. Překladatelské, tlumočnické služby: - angličtina.

Jazyková škola, služby: - jazykové kurzy - překlady, tlumočení

Služby: - certifikační kurzy NLP, EFT - kurzy práce na sobě - terapie

Společnost Hillary consulting s.r.o. se zabývá organizováním vzdělávacích, kulturních a společenských akcí. Pořádáme odborné semináře, konference a firemní porady. Připravujeme také společenské a sportovní akce, oslavy, rauty, výletní a relaxační setkání. Vaši akci naplánujeme kompletně na klíč, vybereme vhodné prostory, přípravíme webové ...

Služby: - vytváříme a implementujeme změnové programy, formou školení, řízení a rozvoje všech manažerů - personální Outsourcing - koučink - školení a trénink pro střední a liniový management

Salesiánské středisko mládeže - dům dětí a mládeže Plzeň nabízí řadu programů a volnočasových aktivit pro děti, mládež, rodiče s dětmi i jednotlivce. Otevřený klub Balón: - volnočasové aktivity pro děti od 8 do 15 let - tvořivé dílny - organizované sportovní aktivity - hudební a dramatický workshop - příměstské ...

Revize a provoz tlakových nádob na stlačený vzduch. Poradenská činnost a organizace školení v oboru stlačeného vzduchu, úprava a měření kvality stlačeného vzduchu, pístové a šroubové kompresory, bezolejové kompresory, filtrace, rozvody stlačeného vzduchu, generátory dusíku.

Služby BOZP a PO - služby spojené s oblastí bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany - školení zaměstnanců - tvorba dokumentace - kontrola budov - příprava preventivních požárních hlídek - kontrola hasících přístrojů.

Škola hry na kytaru a zobcovou flétnu - výuka hry.

Služby v oblasti osobního managementu - vedení a stanovení priorit a zadávání úkolů - delegování - prevence a zvládání stresu - efektiví plánování, snížení časového zatížení. Zprostředkování nájmu, pronájmu - pronájem Vašeho bytu.

Jazyková kurzy - jazykové kurzy angličtiny, francouzštiny, němčiny, italštiny, španělštiny a ruštiny - kurzy výuky jazyka pro firmy, děti i dopělé - individuální i skupinové kurzy.