AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Lektorka Mgr. Anna Doubková nabízí vzdělávání a poradenské služby pro jednotlivce i kolektivy. Zabýváme se školením mentorů pro školy, koučováním pedagogů, pořádáme kurzy pro manažery firem i kurzy osobního rozvoje. Sídlíme ve městě Přibyslav. Naše činnost: - školení, koučink pro pedagogy, ředitele škol - mentoring - školení mentorů pro ...

Služby: - přednášky o osobním rozvoji - ayurveda - jídlem ke zdraví - osobnostní poradenství a konzultace osobního rozvoje - olejové masáže pro ženy - podpora zdraví a vitality pro ženy

Služby: - překladatelské, překlady z němčiny - tlumočnické, tlumočení z německého jazyka. Výuka, jazykové kurzy: - němčina i on - line.

Překlady a tlumočení: - angličtina, francouzština - němčina, španělština

Semináře: - Bowenova technika - Reiki a konstelace

Jazykové centrum, výuka, kurzy: - anglický jazyk - německý jazyk - ruský jazyk - francouzský jazyk - španělský jazyk - italský jazyk. Služby: - jazykové audity - překlady, tlumočení (angličtina, němčina, ruština, ukrajinština).

Kurzy, školení pro: - obsluha strojů pro zemní práce - řidiče manipulačních vozíků - obsluhy fréz na živičné povrchy - jeřábníky, vazače.

Maloobchod, servis, výkup: -vysokozdvižné a paletové vozíky -použité i nové vozíky -prodej i výkup -opravy na firmě i u zákazníka -náhradní díly, pneumatiky, trakční a startovací baterie -revize vzv -kurzy na řidičské průkazy na vzv -pronájem vysokozdvižných vozíků, dlouhodobý i krátkodobý.

Jazyková škola. Kurzy pro: -firmy dle jejich potřeb. Děti a mládež: -individuální -skupinový (2-4 osoby) -doučovací -na určitou dobu či konkrétní látku -poradenský -občasný či jednorázový -intenzivní individuální doučovací -intenzivní skupinový doučovací -intenzivní individuální poradenský. Dospělé: -individuální -skupinový ...

Služby: - pořádání kurzů, školení a seminářů.

Malování obrazů, olejomalba. Pořádání školení a kurzů.

-Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

Květinářství Phoenix Maloobchod, prodej: -květiny řezané -pokojové květiny. Vazárna. Kurzy, školení. Pohřebnictví.

Bazar - použité vodácké vybavení E - shop - vodácké vybavení Pořádání - vodácké akce Provoz - kajakářská škola Půjčování - vodácké potřeby