AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Jazyková škola. Kurzy, kurz pro: -firmy dle jejich potřeb. Děti a mládež: -individuální -skupinový -doučovací -poradenský -intenzivní individuální doučovací -intenzivní skupinový doučovací -intenzivní individuální poradenský Dospělé: -individuální -skupinový -poradenský individuální -intenzivní individuální -intenzivní ...

Jezdecká stáj Casia. Chov, výcvik: - koní, koně - ustájení koní Výuka: - jízdy na koni

IT poradenství, grafické práce. Tvorba www stránek. PC údržba. PC kurzy.

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

přerušení: od: 1.7.2014. Služby: -výuka cizích jazyků -jazykové kurzy pro veřejnost -firemní výuka -překladatelské -tlumočnické.

-Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

-Poskytování software včetně služeb a školení

DDM Činnost: - zájmové kroužky, - letní tábory.

Revize, prohlídky: -zvedací, tlaková zařízení -lyžařské vleky. Opravy malé zemědělské mechanizace. Služby: -pořádání školení jeřábníků, vazačů a topičů -školení obsluh vleků.

Výuka anglického jazyka. Prodej memo kartiček pro výuku angličtiny a procvičování anglické mluvnice.

Služby - zpracování směrnic BOZP - poradenská činnost v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práce a požární ochrany - školení BOZP a PO

Pořádání a výuka v přípravných kurzech na přijímací zkoušky z matematiky na střední školy a v přípravných kurzech na maturitní zkoušku z matematiky v základní úrovni v Brně.

ESTRANS Diving: -prodej, velkoobchod, maloobchod -potápěčská výstroj -kompenzátory -obleky, boty, rukavice -automatiky -přístroje -tašky, Kufry, UW Boxy -svítilny -ventily -láhve, nože, bóje, bubínky, karabiny, hadice. Pořádá potápěčské kurzy, zájezdy. Zasilatelství, doprava, spedice, ...

Potápěčské safari s ubytováním na lodi pro malé skupiny a individuální zájemce v Egyptě, Hondurasu a Chorvatsku. Kurzy potápění.

-Výuka v oblasti umění a společenského tance -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím