Chcete zlepšit svou profesní kvalifikaci? Navštěvujte rekvalifikační kurzy a zaměřte se na sociální péči, gastronomii, pohostinství a potravinářství, služby zákazníkům, počítačové kurzy, jazykové kurzy, vzdělávání, zdravotnictví, administrativu či finance.

Cílem projektu VašiLektoři je zpřístupnit vzdělávání i v oblastech, které se běžně nevyučují. Lektoři zde mají jednoduchou a efektivní možnost, jak nabídnout své vědomosti a dovednosti lidem, kteří o ně mají zájem.

Vzdělávání. Manažerská studia MBA, LLM, MPA

Studentská organizace spolupracuje s 87 zeměmi. Služby pro studenty ekonomických, obchodních škol: -mezinárodní výměny, stáže, zprostředkování kvalifikované síly pro firmy i ze zahraničí: -lidské zdroje -formou praxe -vzdělávání, semináře pro studenty: -v bankovnictví -prezentace firmy -komunikace se zákazníkem ...

Poradce pro výživu. Vzdělávací akademie.

Masérské, rekondiční a regenerační služby.

Ekonomické poradenství Organizační poradenství Vedení účetnictví Pořádání - kurzy - školení - semináře.

Rekvalifikační kurzy (rekvalifikace) s akreditací Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy (MŠMT) s platností v ČR v činnostech: -modeláž nehtů, manikúra, pedikúra -vizážistika -tetování -permanentní make-up -kadeřnictví, prodlužování vlasů -kosmetika, prodlužování řas. Služby: -modeláž nehtů (nehty) -manikúra (nehtová ...

Překladatelské a tlumočnické služby. Výuka francouzského i italského jazyka.

Průvodcovská činnost Rekvalifikační kurzy - dějiny na našem území včetně současného dění - základy dějin umění - geografie a ekonomika cestovního ruchu - technika služeb cestovního ruchu - metodika činnosti průvodce.

Kurzy: - účetnictví - vzdělávací program pro účetní.

Kurzy - účetnictví - daňová evidence - rekvalifikační kurzy.

Vzdělávací, poradenská a personální společnost.

Kurzy a semináře. Pro firmy, dospěpé i děti.

Školící centrum - pořádání školení, konferencí, workshopů a odborných kurzů - speciální kurzy pro veřejnou správu, zdravotnictví a školství - IT kurzy - kurzy pro administrátory - manažerské kurzy.

Semináře, kurzy, rekvalifikace, školení - Životní prostředí - Energetika - Psychologie práce a společenské vystupování.

Překladatelství a tlumočení Jazyková výuka Manažerské vzdělávání

Vzdělávací agentura. rekvalifikační kurzy akreditované MŠMT: -Účetnictví a daňová evidence v rozsahu 161 hodin teoretické výuky -Mzdové účetnictví v rozsahu 140 hodin teoretické výuky -Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky v rozsahu 161h z toho 80 praktické výuky, která bude realizovaná v MŠ a 81 teoretické vyuky -Hospodyně v ...

Poradenství Fondy EU Strategické řízení Organizační řízení Řízení lidských zdrojů Finanční řízení Řízení kvality. Vzdělávání pro veřejnou správu. Aktivní politika zaměstnanosti. Projektová kancelář.

Služby - masáže proticelulitidové, lymfatické manuální, reflexní - fyzioterapie - odstranění blokací Individuální masérské kurzy. Specializovaná péče o pohybový aparát, fyzioterapií, masáží, ale i relaxaci, Vám navodí pocity uvolnění a svěžesti.

Svářečská škola. Základní kurzy, zaškolení, svářečské práce: -svařování elektrickým obloukemobalovanou elektrodou -svařování plamenem.

LM nehtové studio: -modeláž nehtů gelem a gelacrylem -rekvalifikační kurzy.

Pořádání kurzů a seminářů z oblasti účetnictví, daní, ekonomiky a práva. Ekonomické i daňové poradenství, audit účetnictví, operace s podnikem a zpracování daňových přiznání.

NCM vzdělávací středisko Vzdělávací středisko funguje od roku 1992 v Brně. Je úzce zaměřeno na kurzy v gastronomii, jak rekvalifikační, tak i specializační. Tyto kurzy provádíme v Brně, ale i po celé Moravě. Kurzy Složitá obsluha hostů Jednoduchá obsluha hostů Barman Příprava teplých pokrmů Příprava minutek Příprava pokrmů studené ...