Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Dům* dětí a mládeže, DDM*, centrum volného času Heleceletova: -kurzy, kroužky pro děti a dospělé -keramika -hudební -jazykové -přírodovědné -rodiče s dětmi -malování -výukové programy pro mateřské a základní školy -příměstské tábory.

Dům* dětí a mládeže, DDM*: -kurzy, kroužky pro děti a dospělé -keramika -malování -turistika -výukové a tvořivé programy pro mateřské, základní a střední školy -příměstské tábory.

Hudební škola YAMAHA. Programy pro děti od 18 měsíců i dospělé Výuka: -klávesy -keyboard -flétna-zobcová -kytara -klasická -popular -elektrická -baskytara -populární zpěv. Učebny: -ZŠ Vančurova -ZŠ U Červených domků -MŠ Štefánikova. YAMAHA POPULAR MUSIC SCHOOL. Maloobchod, prodej: -hudební nástroje, hudebniny ...

Aeroklub letiště Medlánky: -letecká činnost -vyhlídkové lety -výcvik pilotů.

V Brně a okolí nabízíme cvičení tantra joga, pro začátečníky, pokročilé, jednotlivce, tantra pro páry. Tantra semináře, tantra meditace, tantra masáže. Tantra-osho, Tantra joga, tantra-joga pro muže, tantra-joga pro ženy, tantra-joga pro milence.

Karty, kurzy, Reiki, astrologie, numerologie, spirituální léčení.

Pořádáme kurzy první pomoci pro firmy, kurzů první pomoci pro rodiče a veřejnost a také speciálních kurzů a záchranářských výcviků.

Výuka jazyků - angličtina, ruština. Výuka hry na klavír.

Poradenství výpočetní techniky Kurz obsluhy počítače.

Škola, školení, kurzy -potápění PADI a CMAS. Klub sportovního potápění NAUTILUS Břeclav. Prodej, opravy a servis: -potřeby pro potápěče -sportovní potřeby.

Bar Výuka a kurzy - hra kulečníku Billiard club - 10 poolových stolů 9 stop, 1 karambol 210 cm.

SVČ klub mladých. Středisko volného času Hodonín.

SVČ centrum eko. výchovy. Využití volného času dětí předškolního a školního věku, mládeže, rodin s dětmi i dospělých v zájmových kroužcích, klubech a souborech.

Příspěvková organizace. Kurzy: -taneční -sporotovní -výtvarné -dramatické -pro děti, mládež, rodiče s dětmi i dospělé.

Pořádání kurzů. Nabízíme řadu kurzů, které vyhovují přijímacím testům na vysoké škole.

Poskytování kvalitního vzdělávání veřejnosti, zaměstnanců firem, státních institucí i neziskového sektoru.

Kurzy plavání pro děti i dospělé Kurzy plavání pro mateřské školy Cvičení ve vodě (aquaaerobic).... Jarní soustředění Letní soustředění u moře Zimní akce (lyžování)

Kurzy jachtingu na Brněnské přehradě: - jachtařské kurzy - kapitánské zkoušky a průkazy - specializované kurzy plachtění - kurzy 1. pomoci pro jachtaře.

Provádíme skládání, opravy a upgrade PC, čištění a zrychlení PC, instalace, odvirování, zálohy dat a rozvedení internetu. Instalujeme operační systém, ovladače a aplikace. Nabízíme instalace a konfigurace tiskáren či síťových prvků (routry, IP kamery). Učíme základní práci s počítačem.

Počítačová škola GOPAS je největším poskytovatelem školení v oblasti: -informačních technologií na českém i slovenském trhu. Ročně absolvuje odborné kurzy téměř 30 tisíc studentů, z nichž většinu tvoří specialisté IT. I přesto, že působí na poměrně malém trhu, patří GOPAS k jedněm z největších poskytovatelů IT školení v Evropě.