Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Soudní znalec - sportovní plavidla. Trénování závodních jachtařů.

Santia nabízí: -všeobecné vzdělávací programy a moduly -personální poradenství (Assesment Centre, Development Centre) -koučování, Mystery Calls a Mystery Shopping, audity a supervize na telefonních linkách -tréninkové programy na zakázku -specifické metody a formy vzdělávání -poradenství a konzultační služby -zkušenosti se ...

Služby: - příprava k maturitě, doučování studentů i dospělých.

Hlídání dětí od jejich narození jednorázové, pravidelné - žehlení prádla Zájmová činnost pro děti mateřských a základních škol Kurzy pro seniory - počítačová gramotnost Doučování - angličtina - francouzština.

Nabízí: - zájezdy v zahraničí, především Chorvatsko - potápění a potápěčské zájezdy do zahraničí. Výuka: - potápěčské kurzy - potápění v zahraničí.

Studio & Agentura Bianca, vzdělávací, pohybové a relaxační studio. Vzděláváme zdravotníky, pedagogy i laickou veřejnosti, pořádáme pravidelné kurzy první pomoci. Nabízíme rehabilitační, kondiční cvičení pro kojence, batolata a ženy všeho věku. Zdravotní cvičení pro ženy po porodu. Pohybově taneční kurzy pro děti. Zajišťujeme výuka společenských ...

Institut fotografických studií. Studium: - šestisemestrální dálkové studium fotografie - individuální studium - přípravy k přijímacím řízením - kurzy pro začátečníky - večerní a víkendové kurzy - letní škola fotografie - tématické výjezdy a plenéry v ČR i zahraničí.

Prodej - knihy. Kurzy - dianetika moderní věda o duševním zdraví.

Kurzy a výuka: - čínské bojové umění.

Kosmetické služby: -kosmetické ošetření obličeje -profesionální líčení -kurzy líčení -permanentní make-up a Hollywoodské řasy -formování postavy.

Lyžařská a snowboardová škola od 7 let věku.

Vystoupení historického a scénického šermu. Skupina historického šermu

Pořádání - zájezdy za potápěním Kurzy - potápění Prodej, půjčovna: - potápěčská technika.

Internetový obchod, e-shop Brno: -pedig a další materiály (ratan, proutí jako vrba) a pomůcky na pletení a jiné domácí tvoření. V naší nabídce najdete širokou nabídku různých druhů pedigu, dřevěné korálky, dna a polystyrenové formy pro pedig. Výroba, prodej: -ruční výrobky a kurzy pletení z pedigu a jiných materiálů (věnečky, košíky, podnosy ...

Provádí kurzy - integrální joga od osmi let po dospělé - tantra - Ajurvéda - cvičení a meditace Mezinárodní jogové tábory - víkendové akce s duchovní tematikou - tantrické víkendy.

Poskytujeme připojení k internetu s důrazem na bezpečnost přenášených dat. V nabídce správa webhostingu, e-mailu, VoIP a přístupu na FTP server. Internet WIFI. Služby: -servis, oprava PC -správa sítí -hosting -grafika pro web -internetové služby -VOIP -profesionální řešení pro výpočetní techniku -školení na PC. Pokrytí Alexovice, ...

Výuka - čínská bojová umění kung - fu, wu shu, kuo shu Moravská Asociace.

Kurzy - sebepoznávání - tvořivá práce se sny - paličkování - kreslení MANDAL - tvoření pro maminky s dětmi - tai - či - ženy sobě Arteterapie Psychoterapie a poradenství.

Výuka - lyžování - snowboarding - snowkiting Zájmové sdružení dětí.