Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Výroba a prodej textilního zboží: - bytový textil - PATCHWORK na zakázku - kojenecký textil - výrobky pro školky a hřiště. Kurzy: - šití PATCHWORKu.

Prodej, e-shop, eshop: - chůvičky a monitory dechu ANGELCARE - analyzátory pláče. Centrum Via Lucis Pořádání: - vzdělávání v oblasti osobnostního a osobního rozvoje.

Horolezecká škola, horolezectví. Samostatná část činnosti: - vedení horských a skialpinistických túr horským vůdcem UIAGM (Mezinárodní Federace Asociací Horských Vůdců).

Taneční studio - nabízí kurzy stepu, street dance a jazz dance pro všechny věkové a pokročilostní úrovně, ale i taneční vystoupení a předtančení na objednávku.

Přednášky a kurzy: - chování psů a koček. Poradna pro řešení poruch chování psů a koček.

Korálky-Hodonín.cz Prodej: -korálky -polodrahokamy -vosky -gely -svíčky -šperky na zakázku -kurzy -prodej proutěného zboží. Pořádání kurzů.

Služby: -pořádání kurzů -kurz interierového designu.

Kurzy - potápění CEBTRUM 5***** světových škol, IANTD, UDI, CMAS, SSI a další... Cesty po světě s potápěči a jejich doprovodem Kurzy s přístrojem i pro mládež a seniory v bazénu o hloubce 5ti metrů. Certifikovaný kolektiv Instruktorů s aktivním statusem a pojištěním pro klienty !!! Kurzy Freediverů a začátečníků. Půjčovna výbavy a ...

Taneční škola, výuka: -společenské tance -taneční kurzy -minitaneční -základní taneční -taneční pro vysokoškoláky a dospělé.

Maloobchod, prodej, půjčovna: -potápěčská technika -vybavení. Služby: -kurz přístrojového potápění s mezinárodní platností.

Služby: -krupiérské kurzy -škola krupiérů

Hudební škola: -programy pro děti od 18 měsíců -výuka hry na keyboard, kytaru, zobcovou flétnu (i pro dospělé).

Prodej a opravy: -počítače -notebooky -nová výpočetní technika Služby: -počítačové kurzy -eshop Náhradní plnění -software.

Dům dětí a mládeže. Zájmová činnost: - kroužky - výlety. Pořádání tábora u Haluzické Hájenky: -samota na rozhraní lesa a louky.

Počítačové školení a marketingové poradenství. Komplexní služby v oblasti počítačového vzdělávání-IT, školení, rekvalifikace. Kurzy pro jednotlivce, podnikatele a firmy.Uživatelské kurzy. Realizace školení u zákazníka. Školení zaměstnanců firem. Školení v oblasti: Internet, MS Word, MS Excel, MS Power point. kancelářské programy MS ...

Nabízíme kurzy vaření: -steaky -sushi -mořské plody -ryby -česká, italská kuchyně.

Škola potápění: -potápění v Chorvatsku, Egyptě, safari v Rudém moři, Maledivy, Galapágy, Jižní Afrika, Borneo a další exotické zájezdy.... -potápěčské kurzy Chorvatsko, Egypt s českými instruktory -cestovní a potápěčská kancelář - kurzy potápění a pobyty s potápěním PADI kurzy a ponory na zkoušku v Praze a v Brně -letenky a potápěčské ...

Plavecká škola: -výuka dětí od 3 let -malá škola potápění -kvalifikovaná výuka -plavání dospělých s tréninkovým plánem -aquarobik (aqua aerobic).

Dětské a mateřské centrum. Služby: -hlídání dětí ve věku 2-6let každý den v době od 8:30-11:30hod. -hraní dětí s rodiči, říkadla, písničky, tanečky a hry pro rozvoj rozumových, smyslových a pohybových schopností. -naučíme maminky i tatínky baby masáže -kroužek pro děti od 4 do 10 let flétnička -ruční žehlení prádla -bio ...

Výtvarný ateliér: - kreslený portrét - obrazy do moderního interiéru - velkoplošné obrazy na zakázku - příprava studentů na talentové zkoušky - individuální výtvarné kurzy - knižní ilustrace - zábava na párty - portrétování.

Centrum volného času. Dům dětí a mládeže, DDM.