Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Služby: - kurzy ručních prací pro dospělé.

Knihkupectví Vedení - semináře o práci s knihou - semináře ke knihám Poradenská činnost - v oblasti jazyků lásky a vztahů - rozvoj osobnosti - odstraňování bloků ve vztazích a sama k sobě

Činnost: - práce s energií - Reiki, Technika Thomase Bowena, VHT, Samet a další techniky - pořádání kurzů a seminářů.

Taneční škola: - taneční kurzy - kurzy tance

Činnost: - kurzy, lekce cvičení - školení instruktorů

Pořádání kurzů pro firmy v oblastech image a etiketa. Kurzy: - image - profesionální image, osobní styl - etiketa - business etiketa, etiketa ve společnosti, komunikace na společenské akci - kulturní rozdíly - pro obchodníky a manažery, kteří se vydávají pracovně do zahraničí a chtějí se na svoji misi dokonale připravit.

Společnost Timing Praha - RNDr. Jiří Weinberger, CSc. pořádá kurzy v oblasti komunikace, prezentace, manažerské dovednosti, marketing, personalistika, psychologické metody, umělecké kurzy a kurzy o víně a vinařství. Pořádáme také kurzy on-line. S námi se naučíte pracovat s riziky a lépe vést týmy, zdravě komunikovat, sugestivně prezentovat a dobře ...

Společnost Petra Parléře přispívá k obnově a rozvoji sídelních struktur. Usiluje o to, aby se architektura stala v českých zemích veřejným zájmem. Pořádá: - architektonické soutěže - odborné konference - semináře - odborné vzdělávací projekty.

Výuka začínajících, pokročilých a profesionálních muzikantů všech hudebních stylů v oborech: - elektrická kytara - akustická kytara - basová kytara - bicí - zpěv - klávesy - ukulele... a další.

Doučování z matematiky - matematika na úrovni SŠ, VŠ - příprava na přijímací zkoušky VŠE, ČZU, MZLU - příprava ke státní maturitě, na bakalářskou zkoušku.

nezisková organizace, která vznikla v roce 1999 s cílem podpořit rozvoj současného tance a souvisejících uměleckých oborů v České republice. SE.S.TA realizuje mnoho různorodých aktivit nejen pro vysoce profesionální účastníky a diváky, ale i pro široké publikum a pro děti. Hlavním záměrem organizace je pomáhat současnému tanci zapojit se do ...

Kurzy, semináře - vaření Gastronomické služby catering

Fotografování - architektura - interiéry - svatby - portréty - akty - reportáže Kurzy, workshopy - fotografování

Pořádání - letní tábory pro děti s výukou angličtiny

Služby: - výškové práce pomocí horolezecké techniky - kurzy lezení na horolezecké stěně - školení bezpečnosti práce

Semináře, přednášky, cvičení - osobní a firemní duchovní transformace

Kineziologická poradna. Poskytuje poradenství v oblasti zdraví, vztahů a seberealizace pro dospělé i děti. Pořádá semináře pro ženy, zaměřené na přijetí svého těla, využívání intuice a práci s ženskou mystikou. Nabídka služeb: - poradenství v oblasti vztahů, zdraví, seberealizace - léčení hlubokých traumat a šoků(např. ztráta blízké osoby, - ...

Provádíme: - odborné aroma-masáže - klasické - sportovní - relaxační - antimigrenózní masáže - reflexní terapie. Rehabilitační cvičení individuální nebo skupinové. Pořádáme masérské kurzy, kurzy aromaterapie a poradenství.

Pomáhám firmám s komunikací značky od inovací, tvorby obalů, výběru médií, vývoje propagačních materiálů až po správné vystavení a komunikaci v místě prodeje. Znám detailně prostředí klasických obchodů, eshopů i hospod a restaurací. Na výše uvedená témata školím či poskytuji coaching. Dále se specializuji na nové technologie pro měření kvality ...

Pořádání body-psychoterapeutických kurzů, seminářů a výcviků a kurzů osobního rozvoje. Seznam praktikujících biodynamických body-psychoterapeutů a bodyterapeutů a nabídek biodynamických masáží a deep drainingu. Nabídka psychoterapie zaměřené na tělo, bodyterapie a EMDR (desenzibilizace pomocí očních pohybů).

Kurzy, přednášky, poradenství: - celostní smyslné masáže - tantrické masáže - partnerské a osobní poradenství - osobní rozvoj - intimní život.