Mateřské školy zajišťují stabilní zázemí pro ty nejmenší. Zajišťují socializaci, rozvoj jemné motoriky, pohybových vlastností, rozvoj zájmů a přípravu na základní vzdělávání. Přihlaste své dítě do soukromé, státní nebo třeba anglické jazykové školky.

Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Mateřská škola b fresh je hravá a zdravá b fresh školka, která se nachází v nádherném prostředí parku Ladronka. Věnujeme maximální individuální péči každému dítěti, aby jeho přechod z domácího prostředí do kolektivu dětí byl radostný a plynulý. V každé třídě je kvalifikovaný český učitel a anglický rodilý mluvčí.
Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Základní škola, mateřská škola, školní družina, školní jídelna.

Základní škola, Mateřská škola, Školní družina Školní jídelna: tel.: 545228345

Základní škola. Mateřská škola, odloučené pracoviště: Na Stráňově 1127 tel.: 731 509 954 mspredklasteri@seznam.cz

Základní a mateřská škola. Školní jídelna: tel: 549430361.

Základní škola. Mateřská škola. Školní jídelna.

Poskytuje předškolní a základní vzdělávání. Součásti: základní škola, mateřská škola, školní družina, školní jídelna - výdejna

Anglická školka. Školka s angličtinou.

Soukromá miniškolka rodinného typu pro děti od 2 do 5 let, s kapacitou max. 12 dětí ve třídě. Nacházíme se v Modřicích v Hotelu Gregor (vstup ze zadní části parkoviště). O děti se stará vyškolený pedagogický personál se zdravotní sestrou.

Miniškolka Krteček, hlídání dětí. Nárazové hlídání.

Mateřská škola. Přijímáme další děti ve věku 2, 5 - 7let s docházkou v tomto i příštím školním roce.

Česko-anglická školka Kinder City Školka je provozována v prostorách, které jsou navrženy tak, aby na Vaše děti působily maximálně příjemně a Vaše děti se do školky těšily.

Soukromá mateřská škola Mateřídouška - klasické i anglické třídy.